Bütçe
40.000

ZeQ

Uzman
Oyun yok.
Film, müzik, ders için 2K özellikli bilgisayar bakıyorum.
15 inç minimum olsun.

Apple Air M2 ve M3 bakıyorum fakat alternatif sağlam güçlü bir Windows önerisine de açığım.

Önerilerine göre Karşılaştırma yapmak isterim

Bu bütçede ve bu kullanım senaryosunda kesinlikle MacBook öneririm. Zaten iPhone kullanıyorsun, ders notları vs. için AirDrop özelliği çok kullanışlı olur. @Teşrinievvel'nın attığı M4'e alternatif olarak daha ucuza M2 MacBook'da alabilirsin, yine hayli hayli işini görür. Zaten Apple, son birkaç nesildir öyle müthiş bir artış yaşamadı, M2 çip kesinlikle üzmez.

Bu bütçede ve bu kullanım senaryosunda kesinlikle MacBook öneririm. Zaten iPhone kullanıyorsun, ders notları vs. için AirDrop özelliği çok kullanışlı olur. @Teşrinievvel'nın attığı M4'e alternatif olarak daha ucuza M2 MacBook'da alabilirsin, yine hayli hayli işini görür. Zaten Apple, son birkaç nesildir öyle müthiş bir artış yaşamadı, M2 çip kesinlikle üzmez.

Çok fiyat farkı yokken M4 almak daha mantıklı hocam, zaten KS'nin bütçesini aşmıyor. M4'ün güncelleme ömrü daha fazla olacaktır ki artı performans farkı daha var.

M2 Air 16 GB aldım bugün tavsiye ederim, 1 haftadır yaklaşık seninle aynı bütçede cihaz bakıyorum. Sana önerim öğrenci indirimiyle M4 MacBook Air alman olur.

15" istiyorum minimum
O zaman 40'ın üstüne çıkıyor fiyatlar.

15" 512 gb M3 8 GB ram 42 bine alsaydım keşke şimdi +5 bin zam gelmiş. İndirimleri takip edeceğim 😑

Son düzenleme: