Dagster3532
Uzman
Bütçem 40 üstüne çıkmıyor. Sizce bu alınır mı?
Hall sensör sorunu var kronik bir model alınmaz.Bütçem 40 üstüne çıkmıyor. Sizce bu alınır mı?
RAM takviyesi yapabilirseniz alın geçin bunu fiyatı çok oynak şu aralar.
Hall sensör sorunu var kronik bir model alınmaz.
Başka var mı hocam? Bu ürünü aldım ama boşta bile rahatsız edici düzeyde fandan aşırı ses geliyordu. İade ettim.
Hocam bu modelden daha iyi bir model yok şu an. Full Nitro V15 ve F15 kaynıyor piyasa bu düzeyde. Düşük watt 3050'de önermek istemiyorum artık bu bütçede. Ve Nitro 5 serisi az fan açan bir seri cidden çok mu açıyordu?
Bütçenizin çıkma ihtimali var mı buna?
Hocam bence o durum normal bir durum değil. Nitro 5, Nitro serisinin en az fan açan serisi çünkü.Hocam çıkabilsem GameGaraj istiyorum ama maalesef çıkmıyor bir de acil ihtiyacım var daha fazla beklemek istemiyorum. Daha önceden 2-3 tane Acer ve ASUS laptop kullandım ama hiç bu kadar gürültülü değildiler. Benim sattığım masaüstü bilgisayarımın ekran kartı bile daha sessiz çalışıyor öyle söyleyim. Açılışından 5 dakika sonra boşta beklerken bile uçak gibi ses yapmaya başlıyordu.
Hocam bence o durum normal bir durum değil. Nitro 5, Nitro serisinin en az fan açan serisi çünkü.
Bunu alıp RAM takviyesi yapma şansınız var mı acaba?
Aldım hocam RAM olarak ayrı bir tavsiyeniz var mıdır?
Bütçem 40 üstüne çıkmıyor. Sizce bu alınır mı?