Bütçe
30-40.000 TL
Başka var mı hocam? Bu ürünü aldım ama boşta bile rahatsız edici düzeyde fandan aşırı ses geliyordu. İade ettim.

Hocam bu modelden daha iyi bir model yok şu an. Full Nitro V15 ve F15 kaynıyor piyasa bu düzeyde. Düşük watt 3050'de önermek istemiyorum artık bu bütçede. Ve Nitro 5 serisi az fan açan bir seri cidden çok mu açıyordu?

Bütçenizin çıkma ihtimali var mı buna?

Hocam bu modelden daha iyi bir model yok şu an. Full Nitro V15 ve F15 kaynıyor piyasa bu düzeyde. Düşük watt 3050'de önermek istemiyorum artık bu bütçede. Ve Nitro 5 serisi az fan açan bir seri cidden çok mu açıyordu?

Bütçenizin çıkma ihtimali var mı buna?

Hocam çıkabilsem GameGaraj istiyorum ama maalesef çıkmıyor bir de acil ihtiyacım var daha fazla beklemek istemiyorum. Daha önceden 2-3 tane Acer ve ASUS laptop kullandım ama hiç bu kadar gürültülü değildiler. Benim sattığım masaüstü bilgisayarımın ekran kartı bile daha sessiz çalışıyor öyle söyleyim. Açılışından 5 dakika sonra boşta beklerken bile uçak gibi ses yapmaya başlıyordu.

Hocam çıkabilsem GameGaraj istiyorum ama maalesef çıkmıyor bir de acil ihtiyacım var daha fazla beklemek istemiyorum. Daha önceden 2-3 tane Acer ve ASUS laptop kullandım ama hiç bu kadar gürültülü değildiler. Benim sattığım masaüstü bilgisayarımın ekran kartı bile daha sessiz çalışıyor öyle söyleyim. Açılışından 5 dakika sonra boşta beklerken bile uçak gibi ses yapmaya başlıyordu.
Hocam bence o durum normal bir durum değil. Nitro 5, Nitro serisinin en az fan açan serisi çünkü.

Bunu alıp RAM takviyesi yapma şansınız var mı acaba?

Hacı 16-S0 ve R0 modelleri sensör sorunlu
Bütçeni 3K artırabilirsen https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCz5PJx2GGQjmf7RgOB58ZnnU

Yine +3K da;

4-5k artırabilirim dersen kesinlikle X5t;

Diğer Victus seçenekleri de;

Bütçeni biraz yükseltirsen gerçekten çok güzel bilgisayarlar var GameGaraj X5t çok güzel bence onu değerlendir derim şimdi alamıyorsan 2-3 ay bekle aralık ayında yeni yıl zamları gelmeden alırsın (alabiliyorsan en erken zamanda al) ama bütçen şu an 40k diye gidip elindeki paraya göre bilgisayar alma ben senin yerinde olsam 5K yı kredi çeker yine alırım GameGaraj alırım 45k gibi bir ücrete 5050'li 13.nesil işlemcili dolu bir bilgisayar alabilirsin ya da 5K yı çıkarmayıp çok daha alt segment bir bilgisayar da alabilirsin.