Bağlantıdaki ürünü seçtim. LOQ istemiyorum sorun çıkmasından korktuğum için.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu cihazın AMD sürümünü (A16) kullandım ve GPU konusunda canımı yaktı. Sorun sürücüler kaynaklı çıktı. Cihaz güzel, ancak diğer tavsiyeler gelmeden hemen almayın derim. Bu fiyata 4050 GPU'dan daha iyi cihaz çıkabilir. Biraz araştırayım.Bağlantıdaki ürünü seçtim. LOQ istemiyorum sorun çıkmasından korktuğum için.
Hocam F16 5050 bu.Bu cihazın AMD sürümünü (A16) kullandım ve GPU konusunda canımı yaktı. Sorun sürücüler kaynaklı çıktı. Cihaz güzel, ancak diğer tavsiyeler gelmeden hemen almayın derim. Bu fiyata 4050 GPU'dan daha iyi cihaz çıkabilir. Biraz araştırayım.
Evet çıkabiliyorum. Siz A16 4050 diyince öyle dedim.
F16 modelinin AMD sürümü A16, o yüzden. Uzun süredir piyasaya bakmıyordum. Laptop fiyatları uçmuş. :/ Biraz araştırma yapıyorum.Evet çıkabiliyorum. Siz A16 4050 diyince öyle dedim.
Victus cihaz kullanan çoğu kişi, Recep Baltaş ile beraber yaptığımız videodan sonra benle hep iletişime geçtiler. Her çeşit modelde hall sensör sorunu yaşayan var. OMEN cihazda yaşadığını söyleyenler bile oldu. Ayrıca HP, S0 serisine de F30 kodlu bozuk BIOS gönderdi. Ben HP'ye şans vermemenizden yanayım.@Hasan Merkit 4060’da zaten Victus ya da LOQ cihazlar var bu cihazlarda da çeşitli sorunlar duymuştum. 5050 bakmamız daha doğru gibi geliyor. Sizce?