Bütçe
40.000₺
1769249964982.webp

Bu arada 45.000 TL'ye çıkabiliyor musunuz?

45.000 TL'ye çıkabiliyor ve LOQ istemiyorsanız bu fiyata aşağı yukarı en iyi tercih sizinkisi. İlave 16 GB RAM de takarsanız çok daha iyi olur elbette SSD de şart. 512 GB yetersiz.

@Hasan Merkit 4060’da zaten Victus ya da LOQ cihazlar var bu cihazlarda da çeşitli sorunlar duymuştum. 5050 bakmamız daha doğru gibi geliyor. Sizce?

@Hasan Merkit 4060’da zaten Victus ya da LOQ cihazlar var bu cihazlarda da çeşitli sorunlar duymuştum. 5050 bakmamız daha doğru gibi geliyor. Sizce?
Victus cihaz kullanan çoğu kişi, Recep Baltaş ile beraber yaptığımız videodan sonra benle hep iletişime geçtiler. Her çeşit modelde hall sensör sorunu yaşayan var. OMEN cihazda yaşadığını söyleyenler bile oldu. Ayrıca HP, S0 serisine de F30 kodlu bozuk BIOS gönderdi. Ben HP'ye şans vermemenizden yanayım.

Ama Lenovo LOQ'da korkutmuyor değil. Victus kadar şikayet duymuyoruz ama @Enes138 arkadaşımız bu sorunu 2 defa yaşayınca 2 defa cihazını değiştirdiler.

ASUS mantıklı marka gibi görünüyor. ASUS renkleri iyi olan ekranları da tercih ediyor. Ben biraz daha araştırayım. 🙏

MSI cihazlar var ama bunların kasa dizaynı kötü oluyor. Kasa benim için önemli değil derseniz bu cihaz olabilir:

Son düzenleme:
Fiyatı uygunmuş yapıştırın derim. Cyborg almayın. 5050 varken neden 4060 alırsınız anlamadım.