Bütçe
40.000 TL

kynx 3

Üyecik
Öncelikle merhaba, yaklaşık 40K bütçem var, duruma göre 45K civarına çıkarabilirim. Yazılım amaçlı kullanacağım, oyun olarak arada sırada Minecraft, LoL tarzı oyunlar oynuyorum. Yüksek FPS takıntım yok. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Öncelikle merhaba, yaklaşık 40K bütçem var, duruma göre 45K civarına çıkarabilirim. Yazılım amaçlı kullanacağım, oyun olarak arada sırada Minecraft, LoL tarzı oyunlar oynuyorum. Yüksek FPS takıntım yok
Önerim bu olur:

Alternatif, aynı cihazın Intel CPU versiyonu da mevcut:

Bütçe çıkarsa değerlendirilebilir:

Önerim bu olur:

Alternatif, aynı cihazın Intel CPU versiyonu da mevcut:

Bütçe çıkarsa değerlendirilebilir:

Teşekkür ederim, not aldım. Alternatif olarak 40K altına öneriniz var mıdır?

Teşekkür ederim, not aldım. Alternatif olarak 40K altına öneriniz var mıdır?
Bütçe 40'ın altına düşecekse 3050 GPU'lu modeller var fakat 4 GB VRAM dolayısıyla çok önereceğim cihazlar olmaz. 35-40 arasında ikinci elde 4060 GPU'lu Acer Nitro 5'ler veya ASUS TUF F15'ler bulunabilir.

İlla sıfır olsun derseniz alternatifler bırakayım:

Bütçe 40'ın altına düşecekse 3050 GPU'lu modeller var fakat 4 GB VRAM dolayısıyla çok önereceğim cihazlar olmaz. 35-40 arasında ikinci elde 4060 GPU'lu Acer Nitro 5'ler veya ASUS TUF F15'ler bulunabilir.

İlla sıfır olsun derseniz alternatifler bırakayım:

Teşekkür ederim. 4050 ekran kartlı laptoplar ile 3050 arasında çok fark olur mu? Aradaki fiyat farkına değecek kadar sizce? Ayrıca bu bütçeye sistem almak mı, laptop almak mı daha mantıklı olur?

Teşekkür ederim. 4050 ekran kartlı laptoplar ile 3050 arasında çok fark olur mu? Aradaki fiyat farkına değecek kadar sizce? Ayrıca bu bütçeye sistem almak mı, laptop almak mı daha mantıklı olur?
3050 ile 4050 arasındaki farkı hissedersiniz. 4050 almanız daha isabet olur.

Bu bütçeye sistem dizmek mi yoksa laptop almak mı kısmı ise size kalmış bir şey. Bu bütçede laptoplara göre daha performanslı masaüstü sistemler dizilebilir. Fakat transit bir adamsanız, konfor alanı istiyorsanız laptop alın.

3050 ile 4050 arasındaki farkı hissedersiniz. 4050 almanız daha isabet olur.

Bu bütçeye sistem dizmek mi yoksa laptop almak mı kısmı ise size kalmış bir şey. Bu bütçede laptoplara göre daha performanslı masaüstü sistemler dizilebilir. Fakat transit bir adamsanız, konfor alanı istiyorsanız laptop alın.

Teşekkür ederim tekrardan. Peki, sistem almayı düşünürsek nasıl bir sistem toplanabilir? Bu konuda bilginiz var mı?