Bütçe
40.000 TL
Bu resimde yüklediğim sistem hakkında sizden geri dönüş bekliyorum. Bu sistemden beklentim 1080p de akıcı oyun performansı vermesi.

İşlemcinin Intel olmasındansa AMD olmasını tercih ederim. Bu seride Intel nasıldı veya ileriye dönüklük olarak nasıldı pek bilgim yok. Ama yanlış değilsem RTX 4060 için AMD 7600 veya AMD 7500 gibi seriler iyi sonuç verebiliyor.

Ayrıca AMD seçtiğim durumda yükseltme yapabilmem daha mı olası oluyor kullanılan işlemci platformundan dolayı?

Benzer sistem öneriniz varsa açığım.

sistem.webp

Bu resimde yüklediğim sistem hakkında sizden geri dönüş bekliyorum. Bu sistemden beklentim 1080p de akıcı oyun performansı vermesi.

İşlemcinin Intel olmasındansa AMD olmasını tercih ederim. Bu seride Intel nasıldı veya ileriye dönüklük olarak nasıldı pek bilgim yok. Ama yanlış değilsem RTX 4060 için AMD 7600 veya AMD 7500 gibi seriler iyi sonuç verebiliyor.

Ayrıca AMD seçtiğim durumda yükseltme yapabilmem daha mı olası oluyor kullanılan işlemci platformundan dolayı?

Benzer sistem öneriniz varsa açığım.

Eki Görüntüle 126625
AMD R5 7500F - A620M-HDV - RTX 4060 TI 16GB - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da En azından 12700den iyidir.

Anakart ve RAM hariç güzel sistemmiş. A serisi anakartlarda overclock yapılamıyor, B serisi içinde çok fazla fiyat farkı istiyor değmez. Ramlerde anakartın bellek hız sınırına göre düşük ve gecikme değerleri yüksek. Fiyatına göre bir sistem. Tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Al 4070S'yi rahatına bak ne işin var 4060 ile bu bütçede.

ASRock marka anakart alan kişiler çok şikayet ediyordu hocam tabii ne kadar doğrudur bilemem.

Anakart ve RAM hariç güzel sistemmiş. A serisi anakartlarda overclock yapılamıyor, B serisi içinde çok fazla fiyat farkı istiyor değmez. Ramlerde anakartın bellek hız sınırına göre düşük ve gecikme değerleri yüksek. Fiyatına göre bir sistem. Tercih edilebilir.
Bu değil ama bır önceki çok daha güzeldi. Onda kullanılan 5600MHz CL32 RAM'ler herkesi adeta mest etmişti. 200-300 TL için kısıyorlar. Nedenini anlamıyorum. Keşke eskisi kadar F/P sistemler gelse de bu fiyat bandında B bir kart görebilsek hocam.

Son düzenleyen: Moderatör: