40.000 TL'ye Samsung A72 yerine telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 369
Peki hocam bu kasmalar vs. S25'te olmaz değil mi? 2-3 senede kasmasın. A72 sorun çıkarmaya başladı çünkü. Kasmalar vs. yavaş uygulama geçişleri.
Hocam seni çok iyi anlıyorum. Samsung'un giriş segment telefonunu kullanıyorsun. S25 amiral gemisi bir telefon. iPhone 11'den S25'e geçeli 2 ay oldu. 2 aydır özgürlük var mış diyorum. Hiçbir donma kasma yok.

Çok teşekkürler dostlar. S25 içime sindi bunları duyunca.

Hocam seni çok iyi anlıyorum. Samsung'un giriş segment telefonunu kullanıyorsun. S25 amiral gemisi bir telefon. iPhone 11'den S25'e geçeli 2 ay oldu. 2 aydır özgürlük var mış diyorum. Hiçbir donma kasma yok.

Zamaninda iyiydi A72 ama simdi yetersiz hocam ya.

Peki hocam bu kasmalar vs. S25'te olmaz değil mi? 2-3 senede kasmasın. A72 sorun çıkarmaya başladı çünkü. Kasmalar vs. yavaş uygulama geçişleri.
Hiçbir şey olmaz. 3.5 yıl önce çıkmış olan S21 FE'yi 2 yıldır kullanıyorum ve düzenli OneUI güncellemesi yapıyorum, hala yağ gibi akıyor. Üstelik S21 FE döneminde Snapdragon ve Exynos işlemciler, Apple'a yanaşacak kadar iyi değildi. Artık Apple'a yanaştılar, hatta bazıları daha güçlü. Yani şu anki işlemcilerin ömrü, geçmiş işlemcilerin ömründen daha yavaş yıpranacak.

Çok teşekkürler dostlar. S25 içime sindi bunları duyunca.

Yine de batarya konusunda ben emin değilim. Telefonda çok vakit geçiriyorsan yoğun kullanımda Max 6 7 saat gösterir o cihaz. Kullanıcı deneyimlerine mutlaka bak. Eğer bataryası seni üzecek gibiyse bütçe çık S25+ al.

Teşekkürler dostlar tekrar tekrar.

Yazılımın da etkisi var. Android yazılımları eskisinden daha iyi.

Dostlar A72'im eskidi artık. Bu telefondan neye geçilir? iPhone 13 ve 16e beğendim. Gönlüm iPhone'da ama daha iyileri var biliyorum. Bütçe max 40 diyeyim.
Bütçeyi biraz arttırıp S25 alabilirsiniz. Kullanımınızı bilmediğim için batarya performansı tatmin eder mi bilemem.

Ancak diğer özellikleri ve kullanım ömrü açısından üzeceğini düşünmüyorum.

Samsung için özelleştirilmiş Snapdragon 8 Gen Elite işlemciye sahip.

Şahsen aktif olarak S25+ kullanıcısıyım. İyi ki almışım diyorum. 3 aydır hiçbir sorun çıkarmadı.

7 yıl güncelleme desteğide mevcut zaten.
Kamerasıda fazlasıyla tatmin eder.

Ben ekran ve bataryadan kaynaklı S25+ seçtim. Aldığım zaman indirimdeydi. Aradaki farkı bu sebeple vermiştim.

Kullandiginiz model hem daha zayif bir depolama birimi kullaniyor hem de SoC'si yani islemci paketi cok daha zayif. Hatta o SoC ciktigi donemde bile orta segmente hitap ediyordu, simdi direkt amiral serisine zipliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…