Aldığınız sisteme göre değişir hocam genelleme yapmak doğru değil. Ben zamanında her şeyiyle MSI marka olan bir kasayı çok uyguna getirmiştim. Gidip Frisby kasa opsiyonlu bir kasa alırsanız sonuçları beklenen olur.
Hocam tamamen top sende sana kalmış eğer AMD tarafına bu kadar güvenmiyorsan NVIDIA alabilirsin zaten üzmez rekabetçi oyunlarda ki performansı CS2, Valorant gibi oyunlar için konuşuyorum hikayeli oyunlarda ise teknolojiye başvurursun zaten
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Öncelikle gerçekten çok teşekkürler emeğiniz için, bu sistem aklımda kalsın ama şansım varsa NVIDIA bir sistem denk gelirse onu almak istiyorum denk gelmezse yaptığınız sistem güzel olmuş.
Öncelikle gerçekten çok teşekkürler emeğiniz için, bu sistem aklımda kalsın ama şansım varsa NVIDIA bir sistem denk gelirse onu almak istiyorum denk gelmezse yaptığınız sistem güzel olmuş.
Arkadaşlar kesinlikle NVIDIA alacağım dediklerinizi anlıyorum ama gerçekten AMD sistem almak istemiyorum varsa bütçe dahilinde güzel bir sistem önerirseniz sevinirim.
50.000 TL geçmeyecek şekilde NVIDIA sistem de olur.