Bütçe
40000
Aldığınız sisteme göre değişir hocam genelleme yapmak doğru değil. Ben zamanında her şeyiyle MSI marka olan bir kasayı çok uyguna getirmiştim. Gidip Frisby kasa opsiyonlu bir kasa alırsanız sonuçları beklenen olur.

Bana denk geldi hocam o yüzden diyorum bende toplamıştım sorun yoktu zamanında.
Hazır sistem almayın aldırtmayın.

Yani illaki NVIDIA bu bütçede alınmaz diyorsanız yapacak bir şey yok.

Depolama bütçe içerisinde mümkünse SSD 1 TB, RAM 16 GB (32 GB'lar çok pahalı olmuş muhtemelen bütçe zorlar.)

Hocam tamamen top sende sana kalmış eğer AMD tarafına bu kadar güvenmiyorsan NVIDIA alabilirsin zaten üzmez rekabetçi oyunlarda ki performansı CS2, Valorant gibi oyunlar için konuşuyorum hikayeli oyunlarda ise teknolojiye başvurursun zaten

Evet 32 GB RAM bütçeyi ciddi anlamda zorlar.

Yani illaki NVIDIA bu bütçede alınmaz diyorsanız yapacak bir şey yok.

Depolama bütçe içerisinde mümkünse SSD 1 TB, RAM 16 GB (32 GB'lar çok pahalı olmuş muhtemelen bütçe zorlar.)

44K yine zam yemiş çoğu parça.

Çok güzel olmuş hocam şimdi baktım 2x8GB RAM kitleri kalmamış resmen.

Öncelikle gerçekten çok teşekkürler emeğiniz için, bu sistem aklımda kalsın ama şansım varsa NVIDIA bir sistem denk gelirse onu almak istiyorum denk gelmezse yaptığınız sistem güzel olmuş.

Bu sistem nasıldır?
Ya da bu bütçede alınmaz diyorsunuz anlıyorum ama yine de önerebileceğiniz NVIDIA sistem var mı?

Öncelikle gerçekten çok teşekkürler emeğiniz için, bu sistem aklımda kalsın ama şansım varsa NVIDIA bir sistem denk gelirse onu almak istiyorum denk gelmezse yaptığınız sistem güzel olmuş.

Bu sistem nasıldır?
Ya da bu bütçede alınmaz diyorsunuz anlıyorum ama yine de önerebileceğiniz NVIDIA sistem var mı?

Hocam hazır sistem almayınız.
Sistemin anakartı ofis anakartı ve SSD kısmı kötü.
5060 Ti için 8 GB şaka gibi.

Bu sistem nasıldır?

5060 Ti 8 GB modeli kesinlikle alınmaz. Hocam bu bütçede en faza 5060 sistem gelir onu da önermem 9060XT varken arlarında çok fark var çünkü

Arkadaşlar kesinlikle NVIDIA alacağım dediklerinizi anlıyorum ama gerçekten AMD sistem almak istemiyorum varsa bütçe dahilinde güzel bir sistem önerirseniz sevinirim.

50.000 TL geçmeyecek şekilde NVIDIA sistem de olur.

Son düzenleme: