Bütçe
40.000 TL

Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Öncelikle belirteyim oyuna ek sistemi uzaktan sunucu gibi de kullanacağımdan dolayı RAM ve depolamanın yüksek olmasını istiyorum. Kafamda şöyle bir şey toparladım 40k yapıyor yaklaşık sizce değer mi? Uyumsuz bir parça var mı?
İşlemci:
İşlemci soğutucu:
Anakart:
RAM:
SSD:
SSD soğutucu:
Kasa:
Üst panele fan(2X):
PSU:
Ekran kartı:
İkinci el RX6800.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 13500 + ASUS H610M-K ARGB veya inventus Gigabyte B760M DS3H + RAM Goodram + Kioxia Exceria G3 + Antec NX291 + ID-Cooling XF120-K + Delta PSU + Thermalright kule tipi soğutucu toplamda 30000 civarı yapıyor. Optimize bir sistem toplamaya çalıştım anca bu kadar oldu. İsterseniz AMD alın, karar sizin.

Kendi görüşüm RAM ve işlemci fiyatı pahalı geldi. İsterseniz bekleyin ya da geçin birkaç kuruş indirimli alsam ne olacak derseniz.

i5 13500 + ASUS H610M-K ARGB veya inventus Gigabyte B760M DS3H + RAM Goodram + Kioxia Exceria G3 + antec NX291 + ID-Cooling XF120-K + Delta PSU + Thermalright kule tipi soğutucu toplamda 30000 civarı yapıyor. Optimize bir sistem toplamaya çalıştım anca bu kadar oldu. İsterseniz AMD alın, karar sizin.

Kendi görüşüm RAM ve işlemci fiyatı pahalı geldi. İsterseniz bekleyin ya da geçin birkaç kuruş indirimli alsam ne olacak derseniz.

Hocam 7600 daha performanslı diye biliyorum. Ayrıca soket çok ölü ya ikinci elde satmaya kalksam zorlaşacak işler iyice. RAM konusunda ise yazdım en baştan sunucu olarak kullanacağım için yüksek RAM istiyorum.

Hocam 7600 daha performanslı diye biliyorum. Ayrıca soket çok ölü ya ikinci elde satmaya kalksam zorlaşacak işler iyice. RAM konusunda ise yazdım en baştan sunucu olarak kullanacağım için yüksek RAM istiyorum.

Hem oyun hem sunucu demişsiniz. 13500 çoklu iş olarak daha iş görür, oyunda aralarında büyük fark yok ama 2. El ve soket güncelliği için AMD alabilirsiniz. Ancak bu kadar giriş seviye anakart almamanızı tavsiye ederim. Mümkünse taksitli yada üstüne ekleyin.

13500 kullanıyorum çok memnunum ancak ben aldığım zaman 5300 fiyatı iyi şu an alınmayacak seviyede AMD arasında fiyat farkı yok gibi bir şey.