Bütçe
40.000 TL
Hazır sistemlerde sürekli fiyat ve stok değişiyor dün bakmıştım.

Bana İtopya'daki sistemler pek mantıklı gelmedi doğrusu ama arkadaş oradan almış iade vs uğraşıyor İtopya fiyat bakımından pahalı gibi doğrusu.

Bu sistem indirimdeyken konu açıldı, 29.999 TL'ye düştüğü için çok uygun olarak görüldü ve önerildi. Şu an 1000 lira daha ucuz. Konu sahibi kasım indirimlerini kaçırdı diye üzülecektim ama sevindim şu an.

Hocam ben araştıracktım sistemi uyurken veya çalışırken arkadaş aramış telefonu açmadım diye İtopya'dan saçma bir sistem almış detaylı bakamamıştım o zaman attığın sistem mantıklı ama arkadaş 4000'lü sistem istiyor.

Hazır sistem için bu şekilde.

Hocam monitör dahil maksimum 40.000 TL yazmıştım bu bütçe bizi aşar aşmasa güzel sistem.

Her şeyin bir ilki vardır. Bu bütçeye alınabilecek "tam" en iyi sistem bu.

Bunu kendisine aunacağım bakalım ne diyecek bana kalsa olur sorun yok cayıt cayır çalıştırrda sistem güzel iyi kötü bende anlıyorum ama benden daha bilgili insanlar var diye konu açtım teşkekkür ederim. ViewSonic güzelde adam 27 istiyorum diyorum. MSI bir 27 inç sipariş vermiş şimdi iade ediyor VA panel almış.

Bu sistem gayet iyi. Eğer uzun süre yükseltme yapılmayacaksa RAM'i çiftleyip SSD'yi Kingston NV3 1 TB yaparak alınırsa tadından yenmez. Monitör olarak çok bilgili olduğum söylenemez ama 1080p için attığım monitör gayet iyi olur diye düşünüyorum. Daha bilgili arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur tabii.

Bu sisteme 1 küsur daha verip 7600'e yükseltmeye değer mi sizce? Bence değmez diye düşünüyorum ama emin olamadım performans vs kıyaslamaların bakmadım doğrusu.

msi güzel marka ben kendim asus wp249qr kullanıyorum memnunum hatta arkadaşa benim monitörü önerdim 24 inç monitör mü olur diyor 27 istiyor 27 inç önerirniz var mıdır hocam ?

Son düzenleme: