Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000 TL
- Makaleler
- 2
Hepsi dolandırıcı. Mümkünse internetten tavsiye edelim.
Hocam ben de biliyorum internetten yapmamızı ama ailem istemiyor siz önerin yapacak çarem yok.
Neden internetten alışveriş yapmak istemiyorsunuz, fiziksel mağazaların kar marjları daha yüksek daha pahalıya satıyorlar.
Hepsi dolandırıcı. Mümkünse internetten tavsiye edelim.
- Makaleler
- 2
Hocam ben de biliyorum internetten yapmamızı ama ailem istemiyor siz önerin yapacak çarem yok.
Ailenizi ikna edemiyorsanız yapacağımız bir şey yok. Gene öneririz. Deneyelim bakalım
Son düzenleyen: Moderatör:
Ailenizi ikna edemiyorsanız yapacağımız bir şey yok. Gene öneririz. Deneyelim bakalım![]()
Hocam Lenovo LOQ 12600HX alınır mı? Sorunlar çözüldü mü? Sorunlar 12450HX de diye biliyorum.
Sanırım öneren yok.
talongod
Üstün
Hocam Lenovo LOQ 12600HX alınır mı? Sorunlar çözüldü mü? Sorunlar 12450HX de diye biliyorum.
Sakın öyle bir hata yapmayın. Resmi açıklama daha yok, ne önceki ne de yeni serisi alınmaz şu anda.
En alınabilir bunu buldum, soğutması iyi güncel bir kasaya sahip. 3050 65W,6 GB VRAM var içerisinde.
- Makaleler
- 2
Bunu önerebilirim. Zaten 3050'den yukarı çıkamazsın bu 3 firmada 40.000 TL'deyken.
talongod
Üstün
Sabır hocam sabır. Hem internet alışverişi yok, hem de kronik çok fazla model/marka cihaz var. Arayıp bulmak gerekiyor. Biz de makine değiliz 2dk Database'den çekelim.
Hocam V15 kasa, alınmaz şu anda. Attığım ASUS en mantıklısı.
- Makaleler
- 2
Görmemişim kusura bakma. Halbuki iyi gibiydi