Sabır hocam sabır. Hem internet alışverişi yok, hem de kronik çok fazla model/marka cihaz var. Arayıp bulmak gerekiyor. Biz de makine değiliz 2dk Database'den çekelim.
Hocam V15 kasa, alınmaz şu anda. Attığım ASUS en mantıklısı.
Hocam ben Lenovo'ya laf ettiniz demedim, öneren yok demenize tepkimdi. Lenovo şu anda zaten alınmaz, laf etmenizde hiçbir problem yok. Sonuçta kullanacak kişi sizsiniz, sormanız önemli.
3050 halihazırda kötü bir GPU, bütçeniz hem kısıtlı, hem de internet alışverişine izniniz olmayınca, kronik bir cihaz atmamak için 6 GB 3050 önerdim, 4 GB olmasından daha iyidir.
Watt değerleri 4050 varken düşük. Mesela Acer Nitro 5 var 4050 140W Hepsiburada da satılıyor. İmkan olsa onu önerirdik direkt. Ama bütçenizde başka bir seçenek yok. 2.el desek internetten olmaz diyen ailenin 2.ele sıcak bakacağını hiç sanmam.
Watt değerleri 4050 varken düşük. Mesela Acer Nitro 5 var 4050 140W Hepsiburada'da satılıyor. İmkan olsa onu önerirdik direkt. Ama bütçenizde başka bir seçenek yok. 2.el desek internetten olmaz diyen ailenin 2.ele sıcak bakacağını hiç sanmam.
3050 halihazırda kötü bir GPU, bütçeniz hem kısıtlı, hem de internet alışverişine izniniz olmayınca, kronik bir cihaz atmamak için 6 GB 3050 önerdim, 4 GB olmasından daha iyidir.