aonsra

Çalışkan
Sayısız foruma girip sayısız paylaşımlar okudum. 6 Eylül'de yaptığım ilk başvuru üzerine bugün tam 40. günde altyapı geldi ve internete kavuştum. Sormak istediğiniz soru olursa memnuniyetle cevaplarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber mi geldi? Apartmanınız kaç daireli? Nereye başvurdunuz?

Evet fiber geldi on daireli bir apartman ancak tek oturan biziz şu an tek ben başvuru yaptım yani sıfırdan.

Sanslisiniz ben köydeyim interner actiramiyorum. :(

Aklınıza gelebilecek her yere yazmayı deneyin ben şahsen öyle yaptım belki bir işe yarar.

Hocam başvurunun onaylanma süreci nasıldı?

Yeni bir bina olduğu için geldim bina altyapı yoktu mevcuttaki internetimi buraya getirmek için öncelikle bir ön nakit talep oluşturduk bunun üzerine kullanmakta olduğum internetteki donduruldu sonrasında biraz zaman geçtikten sonra hiçbir işim olmadığını gördüm ve bunun üzerine BTK olsun CİMER olsun aklınıza gelebilecek her yere yazdım bunun üzerine bir hafta sonra binaya kablo getirildi bunun üzerine tekrar yazı yazdım her yere bu sefer daireyi kablo getirildi tekrar yazı yazdım bu sefer fiber ankastre kutu getirildi en son tekrar bu hafta bir yazı yazdım yaklaşık üç dört gün önce bugün de altyapı süreci tamamen nihayete erdirildi ve internet kullanımı açıldı.

Evet fiber geldi on daireli bir apartman ancak tek oturan biziz şu an tek ben başvuru yaptım yani sıfırdan.

Aklınıza gelebilecek her yere yazmayı deneyin ben şahsen öyle yaptım belki bir işe yarar.
Cekip gitcem buralardan bir 20 bin lira daha toplayabilsem gunluk islerden az kaldi.

Sayısız foruma girip sayısız paylaşımlar okudum. 6 Eylül'de yaptığım ilk başvuru üzerine bugün tam 40. günde altyapı geldi ve internete kavuştum. Sormak istediğiniz soru olursa memnuniyetle cevaplarım.

Bina sifirmi kanka bende yeni binaya tasindim basvuru yaptik bina'da 9 daire var, neredeyse 7 kisi variz binada ama 8 aydir hala gelmedi fiber kutusu ne zaman gelecek diye her seferinde gitigimizde bir sonraki hafta gelecek deyip gecistiryorlar bizi.

Bina sifirmi kanka bende yeni binaya tasindim basvuru yaptik bina'da 9 daire var, neredeyse 7 kisi variz binada ama 8 aydir hala gelmedi fiber kutusu ne zaman gelecek diye her seferinde gitigimizde bir sonraki hafta gelecek deyip gecistiryorlar bizi.
0 bina aynen, valla dediğim gibi sıfırdan 40 günde her şey hallolldu.