Türkçe 25-27, sosyal 13-15 net arası geliyor hep. Bunları arttırmaya çalışıyorum. Matematik hiçbir şekilde yapamıyorum. En fazla yapsam yapsam 2 net gelir. Bu kısıtlı sürede biyoloji ve kimyaya çalışsam 6-7 net civarı gelebilir mi?

Soruyu sormam garip biliyorum. Benim çalışamama göre, konu bilgime göre değişir cevap ama yine de genel bir cevap verebilir misiniz?

Türkçe 25-27, sosyal 13-15 net arası geliyor hep. Bunları arttırmaya çalışıyorum. Matematik hiçbir şekilde yapamıyorum. En fazla yapsam yapsam 2 net gelir. Bu kısıtlı sürede biyoloji ve kimyaya çalışsam 6-7 net civarı gelebilir mi?

Soruyu sormam garip biliyorum. Benim çalışamama göre, konu bilgime göre değişir cevap ama yine de genel bir cevap verebilir misiniz?
TYT mi AYT mi? Tamam hepsini konuştuğumuza göre TYT. Biyolojide çıkmış sorulara bakarsan hep aynı konular geliyor sadece onlara bak. +5. Kimyada da yine aynı bakarsın +5. 40 günde baştan bitirmen biraz zor bence. Önemli kısımlara odaklan.

TYT mi AYT mi? Tamam hepsini konuştuğumuza göre TYT. Biyolojide çıkmış sorulara bakarsan hep aynı konular geliyor sadece onlara bak. +5. kimyada da yine aynı bakarsın +5. 40 günde baştan bitirmen biraz zor bence. Önemli kısımlara odaklan.

6 konu var zaten 6 tane soru var :D bayağı aşinalık kazanırsın konuyu bitirip deneme çözmeye bak. Zaten TYT fen fizikte 1-2 konu hariç ezber.

TYT mi AYT mi? Tamam hepsini konuştuğumuza göre TYT. Biyolojide çıkmış sorulara bakarsan hep aynı konular geliyor sadece onlara bak. +5. kimyada da yine aynı bakarsın +5. 40 günde baştan bitirmen biraz zor bence. Önemli kısımlara odaklan.

TYT hocam ve evet tum konulari bitirmem zor sadece cikmis soru odakli dusunmustum bende.

6 konu var zaten 6 tane soru var :D bayağı aşinalık kazanırsın konuyu bitirip deneme çözmeye bak. Zaten TYT fen fizikte 1-2 konu hariç ezber.

3 denemedir falan fen yapiyorum Max 3 net geldi fizik ve kimyadan onlarda.

Çözelti ve periyodik cetvel gelmiyor mu artık ? Soru sayısıni bilmiyorum ama burayı iyi bilirsen senin istediğin 5-6 neti karsılardı.

Özellikle yoğurt ve ayran sorusu, beni yakan soru..

Bize buradan çok soru gelirdi, sınavda hatta son dakika bu çözelti sorusunun cevabini değiştirmiştim emin olamadığım için 0.5 puanla falan Boğaziçi'ni kaçırıp ITU ye gitmiştim. :)

İkisi de fulle yakın yapılır.