Bütçe
400.000-600.000 TL
Babada 2007 1.5 dCi Kangoo var. Onu sürüyorum hoşuma gidiyor. Çocukluktan alışmışım geniş arabalara. Şimdi üniversitedeyiz arkadaşlarla gezmeye gideriz falan küçük araç kurtarmaz bizi. Böyle ticari ya da SUV tarzı bir şey bakıyorum. Aracı kendim kullanacağım. Az yakan, masraf çıkarmayan bir araç var mıdır? Şu anlık araştırma yapıyorum biraz daha koy şunu al mantıklı olur gibi bir durum olursa biraz daha biriktirip öyle bakabilirim.

Dokker 1.6 16V. LPG de varsa on numara. Almadan önce subaplarına baktırın.
Tam ihtiyaca yönelik araba, kapasite olarak çok kişi alıyor, panelvan grubunda ve modeli yeni.

Ek olarak;
@dalmatianpelican hocam belki yardımcı olmaz ama ben yine de etiketleyeyim, bakarsın bir yorum katar.

Kasva hocam yine gerekeni yapmış. Benden size tek önerim arızalı araçlar almamanız. Sonra uğraşmayın. Kasva hocam ile aynı öneriyi sunabilirim ilgi alanım olmasa bile.

Dokker 1.6 16v. LPG de varsa on numara. Almadan önce subaplarına baktırın.
Tam ihtiyaca yönelik araba, kapasite olarak çok kişi alıyor, panelvan grubunda ve modeli yeni.

Ek olarak;
@dalmatianpelican hocam belki yardımcı olmaz ama ben yine de etiketleyeyim, bakarsın bir yorum katar.

Bu arada Kangoo'nun kardeşi Dokker.
Hemen hemen her parçası aynı. Yürütme maliyeti, parça maliyeti gayet ucuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dokker 1.6 16V. LPG de varsa on numara. Almadan önce subaplarına baktırın.

Ek olarak;
Bu cepte dursun, peki hocam alınabilecek farklı tür ya da başka model öneriniz var mı?

Bu bütçede ekonomik ve üniversiteye uygun aklıma bu geliyor. SUV'ler bu fiyatta ya çok eski ya da bitik. Ek olarak dokker dCi bakabilirsin ama daha masraflı olur.

Anladım. Peki sedan tarzı bir şey alınabilir mi? Üniversite öğrenci işi. Ya da siz olsanız ne yapardınız atıyorum 1 sene daha biriktirip böyle yaparım diye bir fikir var mıdır? İlk defa arabam olacak hızlı düşünüp hata yapmak istemiyorum. 2 çift yani 4 kişinin rahat sığdığı bir araç olur.