Bütçe
400.000 TL

24646

Becerikli
Ailecek bineceğiz sedan bakıyoruz içi büyük geniş tarzı araç bakıyoruz. Motor şanzıman sorunsuz ya da sorunsuza yakın olsun.

Yakıt türü ne olacak peki? Benzin, dizel? Şanzıman konusunda aklınızda bir şey var mı? Bütçeyi biraz daha yükseltme şansınız ne peki? Bunları netleştirirsek, güzel öneriler çıkarabilirim size şayet.

Yakıt türü ne olacak peki? Benzin, dizel? Şanzıman konusunda aklınızda bir şey var mı? Bütçeyi biraz daha yükseltme şansınız ne peki? Bunları netleştirirsek, güzel öneriler çıkarabilirim size şayet.

Yakıt benzin şanziman konusunda bilgim yok bütçe yükseltme şansı yok.

Bir de araç ilk araç olacak hocam.

Şimdi birkaç tane örnek atacağım size. O ilandaki araçları, örnek olması açısından paylaşacağım. 400 bin TL bütçe ile dizel pek önermiyorum. Ama yine de, alternatif olması açısından 1-2 tane dizel ekledim. Başınızı ağrıtabilir biraz dizeller o yaşlardaki. Benzin veya benzin+ LPG daha makul olur sizin için. Megane, Focus 1, Accent, Linea, City, Symbol. Bunların hepsinin parça, usta, çıkma yedek parça, satarken değer kaybetmeyen yapıları derken tutulan arabalar. Genişlik olarak, Symbol belki bir tık dar kalabilir. B segment Sedan araç pek yok, B sınıfı Hatchback modellere baksak oradan da yakalardık güzel modeller.

@24646

Ben bunların içerisinden ölümsüz atmosferik motorlu, Behzat Ç kasa Accent tercih ederim. Bunlarla takside 1 milyon km deviriyorlar, bana mısın demiyor motorları. Megane-Accent ikisi de olur. Megane bir tık daha oturaklı, ama Megane ile çok oynuyorlar. Pek temiz olmuyor o kasalar. İzmir bölgesinden alacaksın, güneş yanığı var mı boyasını falan iyice kontrol ettir. Komple boyalı arabalar, takla atması falan var mı teyit ettir. Komple boyalı arabanın şase, podye, tüfek saçları, hava yastıkları, direkleri sağlam ise alınır.

Ben bunların içerisinden ölümsüz atmosferik motorlu, behzat ç kasa accent tercih ederim. Bunlarla takside 1 milyon km deviriyorlar, bana mısın demiyor motorları. Megane-accent ikisi de olur. Megane bir tık daha oturaklı ama Megane ile çok oynuyorlar. Pek temiz olmuyor o kasalar. İzmir bölgesinden alacaksın, güneş yanığı var mı boyasını falan iyice kontrol ettir. Komple boyalı arabalar, takla atması falan var mı teyit ettir. Komple boyalı arabanın şase, podye, tüfek saçları, hava yastıkları, direkleri sağlam ise alınır.

Hondalara bakılır mı hocam https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2000-model-biblo-ies-1261072023/detay