Bütçe
400.000 TL

20669 7

Uzman
Merhaba, 400 bin TL bütçem var. Mümkünse sorunsuz ya da parçası fazla bulunan bir araba olsun. Çok sanayiye gitmeyen bir makine olursa güzel olur.
Mümkünse değişensiz.
Olmazsa değişkenli de okeyim. Yürüyeni sağlam olsun yeter.

İkinci el hangi arabayı aldıysam mutlaka önce sanayiye girip tüm detaylı eksiklerini ve bakımlarını yaptırırım. Sonra bakımdan bakıma devam ederim. Maalesef bütçeden bağımsız konuşuyorum her arabaya öyle ya da masraf edeceksiniz. Bu bütçede değişen boya durumuna takmamanız lazım, arabayı yürüten şey kaportası olmayacak sonuçta. Bu bütçelere hakim değilim, o yüzden genel bir tavsiye yazısı olarak düşünün bunu.

İkinci el hangi arabayı aldıysam mutlaka önce sanayiye girip tüm detaylı eksiklerini ve bakımlarını yaptırırım. Sonra bakımdan bakıma devam ederim. Maalesef bütçeden bağımsız konuşuyorum her arabaya öyle ya da masraf edeceksiniz. Bu bütçede değişen boya durumuna takmamanız lazım, arabayı yürüten şey kaportası olmayacak sonuçta. Bu bütçelere hakim değilim, o yüzden genel bir tavsiye yazısı olarak düşünün bunu.
bende zaten öyle diyorum kaporta sorunları olsun olmasın fark etmez ama boyaya çok takılıyorlar

Baktım bir piyasaya Renault Symbol 1.5 dCi 85 HP'lik iyi geldi fiyat falan ok gibi.

Son düzenleme: