400 Hertz monitör yeterli mi yoksa almışken 600 Hertz mi alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 525
  • Etiketler Etiketler
    400 hertz
Daha almadım hocam.

240tan 400 Hertz BenQ geçtim 6 aydır falan da kullanıyorum FPS oyuncusu isen 400 ile 600 arasında akıcılık farkından ibaret başka bir ekstra bir şey olacağını düşünme adamların geçişini aynı 240'taki gibi görüyorum sadece 400 Hertz olarak daha akıcı daha smooth bir oyun deneyimi veriyor böyle oyunun içinde zaman donmuş gibi hissediyorsun xD bir de Zowie berrak bir görüntü var renk kalitesi olarak aynı şeyleri söyleyemiceğim maalesef 240 ROG XG248Q vardı bozulduğu için bunu aldım oda TN panel ama ASUS ROG TN panelinde renk kalitesi ince ayarlanabilir oldugundan dolayı istedigin gibi ayar yapabiliyordun renk canlılığı doygunluğu 1 ile 100 arasında ayarladığın için acayip renk kalitesine ulabişaliyorsun ama BenQ sana bunu vermiyor color vibrance var sadece 10 20 arası oda istedigin ayarı yakalamakta zorluk çektiriyor çok da ayarlanbilir bir özelligi yok ama ROG STRIX Şahsen ayarlanabilir özellikleri mükemmel derecede renk kaliteside TN olarak güzel. 600 Hertz alacaksan azıcık renkleri olsun ama FPS tede rekabeti bozmayım diyorsan 600 Hertz klasmanında ROG STRIX alırdım 360 400 arasın da BenQ harici yok zaten bir de DyAc'tan bahsedecek olursam her göze hitap etmeyebilir açıkçası benim gözümü yoruyor alışması zaman aldı yarı yarıya hala yoruyor diyebilirim. BenQ renk kalitesi bazen odaklanmanı zorlaştırabiliyor diyebilirim. 600 alacaksan ROG STRIX al tek kelimeyle BenQ'dan uzak dur derim 400 alacaksan BenQ zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…