2. elden alacağım, link atacaksanız "Özellikle bunu al, buradan al!" diye değil, lütfen Sahibinden'den atın. 400 TL gibi bir bütçem var, üstüne çıkabilirim gerekirse. Şu an H2016D kullanıyorum, aradığım kulaklık hem ses kalitesi H2016D civarında olan, hem de mikrofonu olmayan bir kulaklık. Kablosu çıkarılabilirse çok güzel olur ama önemli değil. Çok fazla rekabetçi oyun oynamıyorum o yüzden "Sesi ekrandan önce alayım gelecekten bilgi getirsin" gibi bir beklentim yok kulaklıktan. Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam mümkünse 1 yıl götürecek bir şeyler arıyorum. Önceden 200 TL'ye H2016D almıştım ancak şuan pek satan yok.A101'de satışa sunulan kulaklıklar öneririm. Ömrü 1-2 haftadır.
Hocam mümkünse 1 yıl götürecek bir şeyler arıyorum. Önceden 200 TL'ye H2016D almıştım ancak şu an pek satan yok.
O zaman hocam şok market de satılan veya uzun yollar sırasında durulan benzinliklerde satılan kulaklıklar 1-2 ay düzenli kullanılırsa iyi götürür.
mete01 40
Üstün
Hocam 200 TL daha artırırsanız bütçeyi şunu buldum:
- Makaleler
- 23
Bence kulaklik gibi bir seyi ikinci el olarak almayin. Sonucu olarak eski sahibinin teri falan o kulakliga siniyor. Daha gecen biri ikinci el kulaklik aldim ve kokuyor diye bir konu acmisti. Biraz daha dayanip sifir alin.
mete01 40
Üstün
Kulağı rahatsız ediyor mu hocam? Çok küçükse pedleri değiştirebilirim ancak değilse yıkayıp kullanacağım pedleri.Kardeşimde var ve denedim, gerçekten güzel bir ses profili var.
mete01 40
Üstün
Kulağı rahatsız ediyor mu hocam? Çok küçükse pedleri değiştirebilirim ancak değilse yıkayıp kullanacağım pedleri.
Rahatsız etmiyor, sıkıntı yoktu hiçbir şeyinde.
Yeni konular
-
Diğer LEGO Speed Champions Ford Mustang Hoonicorn 989 TL!
- Caner Uncu
-
-
-
Elektronik Seçili cep telefonlarında 5.000 TL'ye varan indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
Elektronik Bilgisayar ve çevre bileşenlerinde %5 indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
North Bayou F80 monitör standı bu masaya uyar mı?
- Yiğit Karayavru