Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Kulaklığımın kablo sorununu halledemezsem alacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
400 TL'ye piyasada bluetooth kulaklık yok sanırsam. Yukarılara çıkmak gerekiyor, neredeyse bütçenin üç katı ancak elle tutulur bir şeyler var mı, yaani..
Bluetooth:
www.trendyol.com
www.n11.com
www.n11.com
Kablolu:
www.trendyol.com
Bluetooth:
Havit H655bt Hibrit Anc Kulaküstü Bluetooth Kulaklık - 76 Saat Batarya, Enc, Anc,Çift Cihaz DesteğiFiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit H655bt Hibrit Anc Kulaküstü Bluetooth Kulaklık - 76 Saat Batarya, Enc, Anc,Çift Cihaz Desteği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Qcy H2 Pro Bluetooth 5.3 Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Qcy H2 Pro Bluetooth 5.3 Kulak Üstü Kulaklık Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Havit H630BT Katlanabilir Bluetooth 5.3 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Altın Fiyatları ve Özellikleri
Havit H630BT Katlanabilir Bluetooth 5.3 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Altın en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kablolu:
Creative Kulaklık Kulaküstü Kulaklık Oyuncu Kulaklığı Aurvana (SUPER X-Fİ SERTİFİKALI)Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Creative Kulaklık Kulaküstü Kulaklık Oyuncu Kulaklığı Aurvana (SUPER X-Fİ SERTİFİKALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bence de hiç maceraya girmeyin. Creative Aurvana alın.
@kaane, Bluetooth değil hocam, kablosuz derken AUX 
Hocam attığınız Havit kulaklığı 400 TL'ye buldum ancak Bluetooth kartım yok diye alamıyorum
Konudan yardım alacak olursa diye bıraktım buraya.
Hocalarım kulaklığın sesi iyiyse alacağım. Normalde şu anki kulaklık bozulana kadar kenara koyacaktım ama JAK olduğundan telefonda da kullanabilirim
400 TL'ye piyasada Bluetooth kulaklık yok sanırsam. Yukarılara çıkmak gerekiyor, neredeyse bütçenin üç katı ancak elle tutulur bir şeyler var mı, yaani.
Bluetooth:
![]()
Havit H655bt Hibrit Anc Kulaküstü Bluetooth Kulaklık - 76 Saat Batarya, Enc, Anc,Çift Cihaz DesteğiFiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit H655bt Hibrit Anc Kulaküstü Bluetooth Kulaklık - 76 Saat Batarya, Enc, Anc,Çift Cihaz Desteği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Qcy H2 Pro Bluetooth 5.3 Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Qcy H2 Pro Bluetooth 5.3 Kulak Üstü Kulaklık Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Havit H630BT Katlanabilir Bluetooth 5.3 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Altın Fiyatları ve Özellikleri
Havit H630BT Katlanabilir Bluetooth 5.3 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Altın en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kablolu:
![]()
Creative Kulaklık Kulaküstü Kulaklık Oyuncu Kulaklığı Aurvana (SUPER X-Fİ SERTİFİKALI)Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Creative Kulaklık Kulaküstü Kulaklık Oyuncu Kulaklığı Aurvana (SUPER X-Fİ SERTİFİKALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam attığınız Havit kulaklığı 400 TL'ye buldum ancak Bluetooth kartım yok diye alamıyorum
Bence de hiç maceraya girmeyin. Creative Aurvana alın.
Kablolu:
![]()
Creative Kulaklık Kulaküstü Kulaklık Oyuncu Kulaklığı Aurvana (SUPER X-Fİ SERTİFİKALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocalarım kulaklığın sesi iyiyse alacağım. Normalde şu anki kulaklık bozulana kadar kenara koyacaktım ama JAK olduğundan telefonda da kullanabilirim
Son düzenleme:
Ses olarak gayet iyi. Tek sorun malzeme kalitesi düşük. Pedler terletiyor. Kablo çok dandik ve dolanıyor. Ama şarkıdaki her enstrümanı ayırt edebiliyorsunuz. Oyun oynamak için kullanmadım hiç, o konuda yorum yapamam. Fiyatına göre ses kalitesi fazlasıyla iyi. Biraz dikkatli ve narin kullanmak gerek bence sadece.Hocalarım kulaklığın sesi iyiyse alacağım. Normalde şu anki kulaklık bozulana kadar kenara koyacaktım ama JAK olduğundan telefonda da kullanabilirim![]()
Anladım hocam teşekkür ederim. Ped ve kabloyu halledebilirim büyük ihtimalSes olarak gayet iyi. Tek sorun malzeme kalitesi düşük. Pedler terletiyor. Kablo çok dandik ve dolanıyor. Ama şarkıdaki her enstrümanı ayırt edebiliyorsunuz. Oyun oynamak için kullanmadım hiç, o konuda yorum yapamam. Fiyatına göre ses kalitesi fazlasıyla iyi. Biraz dikkatli ve narin kullanmak gerek bence sadece.
Fiyatına göre ses kalitesinin çok iyi olduğunu söylüyor satın alan herkes. Onun dışında nedir ne değildir tam bir yorum yapamayacağım satın almadığım için ancak ses kalitesi iyiyse malzemeye de katlanılabilir bence ya. Ya da bir çözüm bulunur mutlaka.Hocalarım kulaklığın sesi iyiyse alacağım. Normalde şu anki kulaklık bozulana kadar kenara koyacaktım ama JAK olduğundan telefonda da kullanabilirim![]()
Hocam boyarım büyük ihtimal, bir de pedleri iyice soyup, yıkayıp kullanırım. Ses kalitesine bir arkadaşımdan baktım, rahatsız etmiyor ama süper de değil. Büyük ihtimal alırım, teşekkürler.Fiyatına göre ses kalitesinin çok iyi olduğunu söylüyor satın alan herkes. Onun dışında nedir ne değildir tam bir yorum yapamayacağım satın almadığım için ancak ses kalitesi iyiyse malzemeye de katlanılabilir bence ya. Ya da bir çözüm bulunur mutlaka.
Yeni konular
-
-
-
TLOU Left Behind ile Part 2 aynı anda oynanır mı?
- leeEVERETT
-
-
-
-