ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
400 TL bütçe ile kablosuz kulaklık ne alınabilir? Tavsiyelerinizi bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum. Bütçe duruma göre 500 TL de olabilir.
Qcy q13 mü t13 mü hocam? bakayım ben hocam. Bu qcy t13 günlük kullanım, telefon görüşmesi vs. için iyi midir? Bir de T20 modeli var hangisi daha iyi?QCY Q13 500 lira civarına düşebilir önümüzdeki aylarda, en çok onu tavsiye ederim fakat bütçeyi geçiyor.
Buna bakabilirsiniz: Taotronics TT-BH095 Soundliberty 95 ANC Bluetooth Kulakiçi Kulaklık
QCY Q13 mü T13 mü hocam? Bakayım ben hocam. Bu QCY T13 günlük kullanım, telefon görüşmesi vs. için iyi midir? Bir de T20 modeli var hangisi daha iyi?
T13 ve T20 arasındaki fark silikonlu ve silikonsuz olmasıymış. Müzik dinleyecek olan kardeşime T13 aldım silikonlu kendime T20 aldım müzikten ziyade telefon görüşmesi yapmak için. Bir de T13'ün bataryasının daha iyi gittiği söyleniyormuş. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.Karşılaştırma yapmak için çok detaylı bilgim yok fakat T13 günlük telefon görüşmesi için fiyatına göre ortalamanın çok çok üzerinde. Bu fiyata ANC barındırıyor daha ne olsun. Bu arada daha düne kadar 549 TL imiş, fiyatı tekrar artmış.