Bütçe
400 TL (2 fan için toplam bütçe)
Evet o yüzden istediğiniz fiyata o RPM'li fanlar görmek zor.

Çok dandik Hadron gibi markalarınki 1200-1300 falan gözüküyor ama kağıt üstünde ne kadar doğru bilemiyorum. Normalde AliExpress'ten 400TL'ye 2 adet RX 580 fanı alma şansım var. Ama ekran kartında fanın güç alabilmesi için gereken ufak bir parça var o yok. Olmadığı için tek fan çalışıyor. 2 fanında durumu bitik. Bende böyle çözüme ulaşmaya çalışıyorum. O ufak parçayı hiçbir yerde bulamadım. Bulsam bile komple kartın plastik dış iskeletini satmaya çalışıyorlar.

Dosya Ekleri

• fan.webp
    fan.webp
    1 MB · Görüntüleme: 38
Çok dandik Hadron gibi markalarınki 1200-1300 falan gözüküyor ama kağıt üstünde ne kadar doğru bilemiyorum. Normalde AliExpress'ten 400TL'ye 2 adet RX 580 fanı alma şansım var. Ama ekran kartında fanın güç alabilmesi için gereken ufak bir parça var o yok. Olmadığı için tek fan çalışıyor. 2 fanında durumu bitik. Bende böyle çözüme ulaşmaya çalışıyorum. O ufak parçayı hiçbir yerde bulamadım. Bulsam bile komple kartın plastik dış iskeletini satmaya çalışıyorlar.

RX580 ise sen o fanlari al güç alması için parçalar tamircilerde vardır büyük ihtimalle veya arızalı bulursan parça niyetine alıp onu takarsın.

Toplam 400 TL bütçem var ve kargo dahil olacak şekilde 2 adet 12cm kasa fanı almak istiyorum.

Ses benim için önemli değil, tamamen performans ve güçlü hava akışı odaklı bir ürün arıyorum. RGB olması gerekmiyor, yeter ki soğutma performansı yüksek olsun.

Bu bütçede önerebileceğiniz model veya marka var mı?

50 CFM, fena değil.

RX580 ise sen o fanlari al güç alması için parçalar tamircilerde vardır büyük ihtimalle veya arızalı bulursan parça niyetine alıp onu takarsın.

Bu işte. Tamircilere gittim adam resmen satmak istemiyor. Komple fanlarla beraber her şeyi pahalıdan satmaya çalışıyor.

Dosya Ekleri

• çip.webp
    çip.webp
    110,2 KB · Görüntüleme: 37