Bütçe
400 TL

ceyiz43

Başarılı
İkinci el ya da sıfır fark etmez, şu anda kullandığım RAM internette 650 TL civarında ve bütçem yetmiyor RAM bu. Önerilerinizi bekliyorum, iyi Sosyaller.

Bu uyumlu gibi. Anakartının modeline internetten bakıp uyumlu RAM'leri öğrenebilirsin. Ben genelde aynı RAM'leri kullanıyorum çift slot kullanırken biraz daha para biriktirip aynısından almayı düşünebilirsiniz.

Bu uyumlu gibi. Anakartının modeline internetten bakıp uyumlu RAM'leri öğrenebilirsin. Ben genelde aynı RAM'leri kullanıyorum çift slot kullanırken biraz daha para biriktirip aynısından almayı düşünebilirsiniz.

Hocam Kingston RAM almıyorum daha önceden alıp çok büyük bir hata yaptım sahte çıktı zaten bu fiyata orginal bulamam gibi duruyor dediğiniz gibi daha fazla para biriktirip alacağım teşekkürler.

Hocam elimde eski kullandığım bilgisayarlardan çıkma RAM'ler (DDR2-DDR3) var ve kullanmıyorum. Fotoğraflarını çekip atayım işine yarayan olursa hediye edebilirim istersen. (Not: RAM'lerin hala çalışıp çalışmadığı konusunda fikrim yok)

Dosya Ekleri

• IMG_0253-.webp
    IMG_0253-.webp
    333,8 KB · Görüntüleme: 65
Hocam elimde eski kullandığım bilgisayarlardan çıkma RAM'ler (DDR2-DDR3) var ve kullanmıyorum. Fotoğraflarını çekip atayım işine yarayan olursa hediye edebilirim istersen. (not: RAM'lerin hala çalışıp çalışmadığı konusunda fikrim yok)

Hocam hediye etmek isterseniz alırım :)

Corsair fake gibi geldi. Diğeride zaten markası çok dandik bir şey dandik marka alacak olsam sahte Kingston alırım 350 TL'ye falan.

Son düzenleme:
Corsair fake gibi geldi. Diğeride zaten markası çok dandik bir şey dandik marka alacak olsam sahte Kingston alırım 350 TL'ye falan.
TwinMOS dandik değil ama son dönemlerde TR piyasasında yeni ürünleri pek yok, bilmemeniz normal. Corsair de normal Corsair işte, eski DDR3 tasarımı öyleydi.

Hangisini istiyorsun peki? Gerçi işine yarayacaksa hepsini de gönderebilirim. Dediğim gibi zaten işime yaramıyorlar.

Hocam hangisini isterseniz gönderin bana fark etmez :)

Twinmos dandik değil ama son dönemlerde TR piyasasında yeni ürünleri pek yok, bilmemeniz normal. Corsair de normal Corsair işte, eski DDR3 tasarımı öyleydi.

Twinmos sıfırı alınır mı? Fiyatları ucuz mudur? Alınabilecek bir marka mıdır mesela sahte kingtoneler gibi sorunlar çıkartır mı?