Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 400 TL
ceyiz43
Başarılı
Bu uyumlu gibi. Anakartının modeline internetten bakıp uyumlu RAM'leri öğrenebilirsin. Ben genelde aynı RAM'leri kullanıyorum çift slot kullanırken biraz daha para biriktirip aynısından almayı düşünebilirsiniz.
Hocam Kingston RAM almıyorum daha önceden alıp çok büyük bir hata yaptım sahte çıktı zaten bu fiyata orginal bulamam gibi duruyor dediğiniz gibi daha fazla para biriktirip alacağım teşekkürler.
ceyiz43
Başarılı
Hocam elimde eski kullandığım bilgisayarlardan çıkma RAM'ler (DDR2-DDR3) var ve kullanmıyorum. Fotoğraflarını çekip atayım işine yarayan olursa hediye edebilirim istersen. (not: RAM'lerin hala çalışıp çalışmadığı konusunda fikrim yok)
Hocam hediye etmek isterseniz alırım
İlla aynısı olması şart değil aslında.
Corsair fake gibi geldi. Diğeride zaten markası çok dandik bir şey dandik marka alacak olsam sahte Kingston alırım 350 TL'ye falan.
Son düzenleme:
TwinMOS dandik değil ama son dönemlerde TR piyasasında yeni ürünleri pek yok, bilmemeniz normal. Corsair de normal Corsair işte, eski DDR3 tasarımı öyleydi.Corsair fake gibi geldi. Diğeride zaten markası çok dandik bir şey dandik marka alacak olsam sahte Kingston alırım 350 TL'ye falan.
Hangisini istiyorsun peki? Gerçi işine yarayacaksa hepsini de gönderebilirim. Dediğim gibi zaten işime yaramıyorlar
ceyiz43
Başarılı
Hangisini istiyorsun peki? Gerçi işine yarayacaksa hepsini de gönderebilirim. Dediğim gibi zaten işime yaramıyorlar.
Hocam hangisini isterseniz gönderin bana fark etmez
Twinmos dandik değil ama son dönemlerde TR piyasasında yeni ürünleri pek yok, bilmemeniz normal. Corsair de normal Corsair işte, eski DDR3 tasarımı öyleydi.
Twinmos sıfırı alınır mı? Fiyatları ucuz mudur? Alınabilecek bir marka mıdır mesela sahte kingtoneler gibi sorunlar çıkartır mı?
Bana iletişim ve adres bilgilerini iletirsen en kısa zamanda gönderebilirim. İstanbul'da yaşıyorsan elden teslim edebilirim eğer İstanbul dışında isen kargo ile göndereyim.Hocam hangisini isterseniz gönderin bana fark etmez![]()