EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Merhaba,

Hobi amaçlı olarak figür, bilgisayar dekor parçası ve kendi tasarladığım modelleri basmak için bir 3D yazıcı arıyorum. Yazıcıyı kimsenin olmadığı bir odaya koyacağım, bu yüzden fan ve motor sesi benim için önemli değil. 4000 TL civarında genellikle Ender 3 Pro modelleri gördüm. Ancak bütçem Maksimum 6000TL'ye kadar çıkabilir Sizce hangi yazıcıyı almak daha mantıklı olur? @Hamza Ensar Sağlam @erdym

Siz uğraşmayın diye sarı site linki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Hobi amaçlı olarak figür, bilgisayar dekor parçası ve kendi tasarladığım modelleri basmak için bir 3D yazıcı arıyorum. Yazıcıyı kimsenin olmadığı bir odaya koyacağım, bu yüzden fan ve motor sesi benim için önemli değil. 4000 TL civarında genellikle ender 3 Pro modelleri gördüm. Ancak bütçem maksimum 6000TL'ye kadar çıkabilir sizce hangi yazıcıyı almak daha mantıklı olur? @Hamza Ensar Sağlam @erdym

Siz uğraşmayın diye sarı site linki.

Bu bütçede ki yazıcılar hemen hemen aynı. Bence V3 SE modelinden gidebilirsin aslında s1/s1 Pro daha fazla kaynağa sahip fakat V3 SE yeni modellerin bütçe versiyonu ve Auto Leveling'de daha başarılı bir cihaz. Ayrıca ileride V3 SE, V3 eklentileriyle uygun olduğu için yavaş yavaş tam paketi yapabilirsin kendin.

Ayrıca paran kalırsa mutlaka metal pei tabla al. Genelde bu tür yazıcılarda yumuşak dokulu bir tabla geliyor ve en ufak hatan da bozulmaya müsait.