Rifle

Uzman
Arkadaşlar selam, kredi kartına taksitle alacağım. Max 3,5 4K olsun. Çok fazla faizi de olmasın. Razer BlackShark V2 kablolu kullanıyorum. Wireless kulaklık arıyorum, artık yardımcı olursanız sevinirim. Hem FPS hem de hikayeli oyunlar için çok iyi ses kasabilen olsun.

Mikrofonlu olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu butcede alacaginiz her kulaklik genel anlamda V2'den kötü. Tek artısı kablosuz olması olur. HS80 en son 4.5K idi ama uzun zamandir bakmiyorum. Bir bakinayim.

Ben de V2 SE kullaniyorum bu arada. Ayni rahatligi kablolu/kablosuz HS80'de asla alamazsiniz onu da belirteyim.

Bu butcede alacaginiz her kulaklik genel anlamda V2'den kötü. Tek artısı kablosuz olması olur. HS80 en son 4.5K idi ama uzun zamandir bakmiyorum. Bir bakinayim.

Ben de V2 SE kullaniyorum bu arada. Ayni rahatligi kablolu/kablosuz HS80'de asla alamazsiniz onu da belirteyim.
Hocam kabloludan artık gına geldi, 12 taksitle o zaman güzel bir öneri yapabilir misiniz rica etsem?

Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklık bu var ama bilmiyorum.

Hocam kabloludan artık gına geldi, 12 taksitle o zaman güzel bir öneri yapabilir misiniz rica etsem?
Vade farksiz 12 taksit yapan hiçbir site görmedim son zamanlarda.
@Toby Fox Senin kodla falan bir şeyler var mi?
@SF26

Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklık bu var ama bilmiyorum.
Kronik bir model. Dip ses sorunu yaşayan ve kafa bandı kırılan oldukca fazla kişi var.

Düşük bütçede kablosuza geçince illa bir şeyden kısmanız gerekiyor. Bence kulakligin kablosu o kadar da önemli değil. Kablosuz kulaklik/mouse karsilastirinca her türlü mouselar daha mantikli bir tercih oluyor mesela. 4K'ya da krallar gibi mouselar alabiliyorsunuz. Örnek uzerinden anlatmaya calisiyorum gidipte 4K'yi fareye verin demiyorum yanlis anlamayin.

@SF26

Kronik bir model. Dip ses sorunu yaşayan ve kafa bandı kırılan oldukca fazla kişi var.

Düşük bütçede kablosuza geçince illa bir şeyden kısmanız gerekiyor. Bence kulakligin kablosu o kadar da önemli değil. Kablosuz kulaklik/mouse karsilastirinca her türlü mouselar daha mantikli bir tercih oluyor mesela. 4K'ya da krallar gibi mouselar alabiliyorsunuz. Örnek uzerinden anlatmaya calisiyorum gidipte 4K'yi fareye verin demiyorum yanlis anlamayin.
Anladım hocam, o zaman biraz daha ertelemekte fayda var.

Anladım hocam, o zaman biraz daha ertelemekte fayda var.
Benim dusuncem o yonde. İlk kez aliyor olsaniz pek sorun olmaz ama V2'yi güzel bir EQ ayari ile kullaniyorsaniz kesinlikle ses kalitesinde düşüş olacak. Diger hocalarimin fikirleri farkli olabilir belki. Musaitlerse ilgilenirler.

@SF26

Vade farksız 6 ay ile V2 X vardı en son.
Kablolu olarak 2.elde tertemiz G Pro X baksa çok daha makul olur.

Vade farksız 6 ay ile V2 X vardı en son.
Kablolu olarak 2.elde tertemiz G Pro X baksa çok daha makul olur.
Hocam şu an V2'si varmis zaten. Kablosuza geçmek istiyormuş, ben de bütçenin az oldugunu soyledim. V2 satipta 2. el G Pro X gecilecek kadar bir fark yok bence.