Bütçe
5.000 TL
Son olarak iki sorum var.
Dongle type-c galiba dönüştürücüyle bağlarım sıkıntı olmaz değil mi?
Bir de siyah olanda PS5 support yazıyor. PC driverde sıkıntı yapar mı tüm özellikleri aktif mi?
@michaelscofield
@Ethem Efe

Dongle Type-C galiba dönüştürücüyle bağlarım sıkıntı olmaz değil mi?
Bir de siyah olanda PS5 Support yazıyor. PC driverde sıkıntı yapar mı tüm özellikleri aktif mi?
@michaelscofield
@Ethem Efe

İçinden dönüştürücü çıkıyor zaten, sorun yaşamazsınız.

Dongle Type-C galiba dönüştürücüyle bağlarım sıkıntı olmaz değil mi?
Bir de siyah olanda PS5 Support yazıyor. PC driverde sıkıntı yapar mı tüm özellikleri aktif mi?
@michaelscofield
@Ethem Efe

2. olarak ne demek istediğiniz anlamadım tam olarak.

2. olarak ne demek istediğiniz anlamadım tam olarak.
SS nova 3P almıştım. Nova 3 versiyonuyla aynı özellikler aktif değildi. Demek istediğim buydu.

@michaelscofield @Ethem Efe .
Sizleri tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Kulaklığı sipariş verdim. Bir kullanıcı güncelleme aldıktan sonra sorun yaşamış. Sizde de böyle bir sorun var mıdır acaba? Ve kullandığınız driverin linkini bırakabilir misiniz? Teşekkürler.

1771102945288.webp

Son düzenleme:
SS nova 3P almıştım. Nova 3 versiyonuyla aynı özellikler aktif değildi. Demek istediğim buydu.

@michaelscofield @Ethem Efe .
Sizleri tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Kulaklığı sipariş verdim. Bir kullanıcı güncelleme aldıktan sonra sorun yaşamış. Sizde de böyle bir sorun var mıdır acaba? Ve kullandığınız driverin linkini bırakabilir misiniz? Teşekkürler.

Eki Görüntüle 227173
Ben de kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok; firmware güncellemesi yapılınca çıkan sorun, yapan herkeste çıkacak diye bir şey yok. Biraz şans işi; çıksa bile genelde yenisiyle düzeltiyorlar.