Bütçe
5.000 TL

Wierotten

Uzman
Aktif olarak Havit Gamenote H2002BG kullanıcısıyım. Bu modelden önce de Havit’in H2002P modelini kullandım. İkisini de severek kullandım özellikle H2002P’nin mikrofon performansı beni inanılmaz şaşırtmıştı.

Bu aralar kulaklığımı güncelleme hevesi içerisine girdim. Aktif olarak CS2 ve Valorant yoğunluklu oyun oynuyorum.

Kullandığım Havit kulaklıkların tek eksisi olarak mesela bir HyperX Cloud 2’yi birkaç kez deneyimlemiş biri olarak bunun kadar güzel ses kasamadığımı fark ettim. Kısacası ses kasma konusuna kafayı biraz taktım.

Piyasada fiyatını hak edecek “ses kalitesi”ne sahip kulaklıkların, alıcıları çok fazla kararsız bıraktığını düşünüyorum. Özellikle burdaki ricam piyasadaki bilinen çoğu kulaklığı test etmiş veya çok detaylı araştırmış kişilerin öneri yapmasıdır.

Bütçe olarak en fazla sınırım 6.000 lira bandı olur. Elimdeki kulaklığı da satıp kalan 4.500 - 5.000 lirayı kendim koymayı amaçlıyorum.

Kriterlerime gelecek olursak;

• Mikrofon performansını nerdeyse hiç önemsemiyorum. Kulaklık harici bir mikrofon alacağım.
  • Kumaş ped olması tercihimdir ama olmasa da olur.
  • Rekabetçi oyunlardaki ses kasabilme performansı en önemli isteğim.
  • Fiyatına göre 5.000 lira altı kablolu ama aşırı iyi ses performansı var dediğiniz bir model varsa düşünürüm.

HyperX Cloud III S Wireless sizin ilacınız. Sık sık indirime giriyor.
Forumlarda orada burada kulaklığın çok fazla kullananı olduğu için öven de var gömen de var. Dip ses sorunu var diyenler, sesi az geliyor diyenler var. Ek olarak eq ayarı yaparsan işte şu uygulamayı indirirsen düzeliyor tarzı durumlarda var. Ben basit standart bir kullanıcıyım. Bu tarz ufak sinir bozucu sorunlarlara karşılaşmak istemem, bu yüzden beni daha detaylı aydınlatırsanız veya objektif bir youtube videosu tarzı bir şey önerirseniz araştırıp almak isterim. Vereceğim parayla ufak tefek sorun da olsa sorun yaşamak pek istemem.

Forumlarda orada burada kulaklığın çok fazla kullananı olduğu için öven de var gömen de var. Dip ses sorunu var diyenler, sesi az geliyor diyenler var. Ek olarak eq ayarı yaparsan işte şu uygulamayı indirirsen düzeliyor tarzı durumlarda var. Ben basit standart bir kullanıcıyım. Bu tarz ufak sinir bozucu sorunlarlara karşılaşmak istemem, bu yüzden beni daha detaylı aydınlatırsanız veya objektif bir youtube videosu tarzı bir şey önerirseniz araştırıp almak isterim. Vereceğim parayla ufak tefek sorun da olsa sorun yaşamak pek istemem.
Uzun süredir kullanıyorum.

Kulaklık için NGEUNITY BETA kurmanız gerek. Kurmaz iseniz hem ayar yapamazsınız, hem de dip ses sorunu yaşayabilirsiniz.

Harici ses sorunu vb. yok. FPS oyunları için biçilmiş kaftan bir kulaklık.

Uzun süredir kullanıyorum.

Kulaklık için NGEUNITY BETA kurmanız gerek. Kurmaz iseniz hem ayar yapamazsınız, hem de dip ses sorunu yaşayabilirsiniz.

Harici ses sorunu vb. yok. FPS oyunları için biçilmiş kaftan bir kulaklık.
Cloud 2’ye göre neden daha fazla eleştiri aldı peki bu kulaklık? Şahsen ben Cloud 2’yi internet kafede kullandığımda gayet rahat hissettim beğendim rahatlık konusunda. Belirttiğim gibi ses konusunda da başarılı ancak Cloud 3 serisinde değerlendirme açısından %50 %50 bir şans faktörü var gibime geldi. Kimi kullanıcı hiçbir sorun yaşamadım derken kimisi ufak sıkıntılardan şikayetçi.

Cloud 2’ye göre neden daha fazla eleştiri aldı peki bu kulaklık? Şahsen ben Cloud 2’yi internet kafede kullandığımda gayet rahat hissettim beğendim rahatlık konusunda. Belirttiğim gibi ses konusunda da başarılı ancak Cloud 3 serisinde değerlendirme açısından %50 %50 bir şans faktörü var gibime geldi. Kimi kullanıcı hiçbir sorun yaşamadım derken kimisi ufak sıkıntılardan şikayetçi.
Cloud serisinin birçoğunu kullandım. Buna Cloud 2 dahil. Açıkçası 3S her anlamda daha iyi. Düz 3 Wireless pek beğenilmedi, ses karakteri daha kötü S versiyona nazaran.

C3S, gaming headset olarak her halükarda memnun eder. Ek olarak HyperX garantisi olması da bir artı.

Cloud serisinin birçoğunu kullandım. Buna Cloud 2 dahil. Açıkçası 3S her anlamda daha iyi. Düz 3 Wireless pek beğenilmedi, ses karakteri daha kötü S versiyona nazaran.

C3S, gaming headset olarak her halükarda memnun eder. Ek olarak HyperX garantisi olması da bir artı.
Steelseries, Logitech veya Razer gibi büyük markaların yanında bu kulaklığı daha iyi yapan en önemli özelliği sizce nedir peki? Kulaklık konusunda tecrübeli gibisiniz, illaha ki diğer markaları da deneyimleme şansı bulmuşsunuzdur.

Steelseries, Logitech veya Razer gibi büyük markaların yanında bu kulaklığı daha iyi yapan en önemli özelliği sizce nedir peki? Kulaklık konusunda tecrübeli gibisiniz, illaha ki diğer markaları da deneyimleme şansı bulmuşsunuzdur.
Steelseries sadece markadan ibaret. Hiçbir kulaklığının o fiyatlarla albenisi yok.

Razer headsetlerin çoğunun ses profili bass odaklı, bu da oyunlarda ses kasma konusunda eksi yazar.

Logitech'i bu fiyatlarla listeye bile almam.

HyperX malzeme kalitesi konusunda çok iyi bir kere. Ses profili tam oyun için, zaten Cloud serisini herkes ses kasma olayı ile bilir. FPS oyuncusu olarak C3S, diğer markaların bu fiyatlardaki kulaklıklarından çok önde.

Hem malzeme kalitesi; hem ses profili, hem de müşteri desteği olarak.

HyperX Cloud 3S kullanıcısı olarak merak ettiğin şeyleri sana kendimce anlatmaya çalışırım. Tecrübelerime dayanarak ben bu kulaklığı kimseye önermiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: