Bütçe
5.000 TL
İlla ped mi? Ben ekstra masraf yapacaksam niye c3s alayım? Zaten o bütçeyi karşılayabiliyorum giderim delta 2 falan alarım bu şekilde tam anlamıyla f/p olan ürün varken gidip c3s de alabilirsiniz.

Kafa kısmı da deri ya kulaklığın..

Ayrıca c3s de dip ses sorunu var diyenler de yazmış bununla birlikte Pelta daha dengeli bir kullanım sağlıyor. Sırf oyun için niye c3s alayım?

Daha kulaklığı denemedim birazdan kurulumu yapıp deneyeceğim, 4.800 TL fiyatıyla kâğıt üzerinde şu an tüm isteklerimi karşılıyor.
Sırf oyun için değil, müzik için de daha iyi :)

Daha yeni teslim aldım eve gidiyorum. Yani hocam bir taraf deri bir taraf kumaş zaten ilk önce ne almak istiyorsunuz bunu belirleyin deri alacaksanız c3s den daha iyileri var açıkçası benim bütçeme göre daha iyileri vardı kumaş açısından şok seçenek yoktu. Zaten hali hazırda delta 1 kullanıyorum eve gelince de peltayı deneyeceğim bakalım.
Deri mi kumaş mı durumundan daha çok kulaklığın direkt kulak şekliyle kafa bandı şekli beni tereddütte bırakıyor. Şahsen Cloud 2'nin konforunu deneyimlediğim için gönlüm konfor açısından rahat. Diğer durumlara bakarsak da nakit iade durumu yaklaşık 2-3 ay sonra olacak olması tercih durumumu daha da kararsızlaştırıyor.

Deri mi kumaş mı durumundan daha çok kulaklığın direkt kulak şekliyle kafa bandı şekli beni tereddütte bırakıyor. Şahsen Cloud 2'nin konforunu deneyimlediğim için gönlüm konfor açısından rahat. Diğer durumlara bakarsak da nakit iade durumu yaklaşık 2-3 ay sonra olacak olması tercih durumumu daha da kararsızlaştırıyor.
2-3 ay olması belirgin değil, kimisi 1 ayda geldi diyor kimisi 10 günde geldi diyor kimisi 2 ay diyor işin sonunda geliyor, ayıca ben denedim gayet rahattı.

nihai ödül kısmını görmedim, belki tavsiye ödüllerden bashediyordu da para gelecek yani hocam her türlü ucuza almış olacaksınız.