Bütçe
5.000 TL
Müzik kesinlikle bir kriterim değil bu kulaklıklarda o yönden bir sıkıntı yok.

Şuanki kullandığım Havit H2002BG’ye nazaran canlı deneyimlediğim Cloud 2’yi gayet beğenmiştim konfor olarak kesinlikle büyük fark var. C3S’te de bir sorun olacağını düşünmüyorum rahatlık açısından.

Dediğiniz gibi gerçekten 5-6 bin lira arasında rakibi yoksa pazaramada vade farksız 3 taksitle 5600 liraya geliyor ve tercih edeceğim.

Dip ses sorununu bi uygulama ile çözülüyor diyorlar sizde çözülmedi mi? Ek olarak belirli bi ses yokken çok kısa sürede uyku moduna alıyormuş kulaklık kendisini ve süresini ayarlayamıyormuşsunuz. Bu uyku moduna girme durumunu oyun oynarken hiç yaşadınız mı?
Evet, rakipsiz, kablolu ve ancak ikinci el olarak DT 990 Pro denk gelmiyorsa başka bir modele bakmaya gerek yok.

Eğer aklındaki soruları @Trina ile birlikte giderebildiysek ne mutlu bize. Eğer satın alırsanız şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
@Trina güzel ve anlaşılır bilgiler paylaştığın için teşekkür ediyorum, iyi geceler.

Dip ses sorununu ben aşamadım, ses kasma yönünü de beğenmediğim için kendime daha yeni IEM kulaklık aldım. Bugün elime ulaştı, onu deneyimliyorum şu anda. Uyku modu sorusuna gelirsek, kulaklık sadece boşta ise herhangi bir işlem yapılmıyorsa kendini uyku moduna alıyor. Harici henüz hiç çalışırken birden uyku moduna girdiğini görmedim. Senin için bu konuya bir bakacağım.
Bütün Ngenuity yazılımlarını silip Ngenuity Legacy kur. Ardından firmware update yap Legacy'den. Sonra beta kurabilirsin. Hâlâ sorun yaşıyor olursan Type-C dongle'ı USB-A dönüştürücü ile USB 2.0 portuna takmayı deneyebilirsin. Yine de olmuyorsa support'la görüş, yenisini gönderirler. Sonuçta parasını verdiğin ürün çalışması gerektiği gibi çalışmıyor.

Evet, rakipsiz, kablolu ve ancak ikinci el olarak DT 990 Pro denk gelmiyorsa başka bir modele bakmaya gerek yok.

Bütün Ngenuity yazılımlarını silip Ngenuity Legacy kur. Ardından firmware update yap Legacy'den. Sonra beta kurabilirsin. Hâlâ sorun yaşıyor olursan Type-C dongle'ı USB-A dönüştürücü ile USB 2.0 portuna takmayı deneyebilirsin. Yine de olmuyorsa support'la görüş, yenisini gönderirler. Sonuçta parasını verdiğin ürün çalışması gerektiği gibi çalışmıyor.
Bu önerini ilk müsait olduğum zamanda deneyeceğim. Eğer bir sonuç alırsam, tekrardan gelip bilgilendirme yapacağım. Teşekkür ederim.

Dip ses sorunu düzeldi mi acaba deneme şansınız oldu mu?
Maalesef IEM kulaklığa çok fazla odaklandığım için Cloud3s kulaklığımı bir kenara bıraktım. Vaktim kısıtlı olduğu için de yapamadım. Konu hakkında daha bilgili insanlar varsa onlardan öğrenmemiz daha iyi olacak sanırım benim ürünüm arızalı

Hocam, ben de kumaş, kablosuz bir kulaklık istediğim için pek fazla seçeneğim yoktu. Asus ROG Pelta aldım, yani genel anlamda öven de var gömen de var, her üründe olduğu gibi. Şu an 6.8 fiyatı, fakat Asus'un bu ürün için bugün itibariyle başlattığı bir para iade kampanyası var. 2036 TL iade ediyor, yani 4.8 gibi bir fiyata geliyor. Bir inceleyin kulaklığı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, ben de kumaş, kablosuz bir kulaklık istediğim için pek fazla seçeneğim yoktu. Asus ROG Pelta aldım, yani genel anlamda öven de var gömen de var, her üründe olduğu gibi. Şu an 6.8 fiyatı, fakat Asus'un bu ürün için bugün itibariyle başlattığı bir para iade kampanyası var. 2036 TL iade ediyor, yani 4.8 gibi bir fiyata geliyor. Bir inceleyin kulaklığı.
Kampanya dahilinde ürün hakkında 5 cümlelik bir yorum yapıp ekstra 1000 TL indirim daha kazanabiliyormuşuz anladığım kadarıyla. Yani yaklaşık 4000 TL değerine kadar düşebiliyor kulaklığın fiyatı.

Açıkçası hali hazırda kumaş pad kullanıcısıyım ancak kulaklığın o alışılmışın dışındaki çevreleme şekli ve daha önce hiç deneyimlemediğim kafa üzerindeki hareketli tutma bandı ne derece benim konforuma yakın olur şüpheliyim. Öte yandan oyun performansı açısından teknik olarak HyperX C3S daha iyi gibi duruyor özellikle ses kasma konusunda.

HyperX C3S'te 53 mm açılı sürücüler varken Pelta'da 50 mm titanyum sürücüler var, yani kağıt üzerinde HyperX daha tercih edilebilir duruyor. Ancak düşülecek olan indirim fiyatına baktığımızda 4000 lira gibi bir seviyeye gerilemesi alma potansiyelini de yükseltiyor benim açımdan.

Sizin kulaklık hakkındaki deneyimleriniz nelerdir. Detaylı bir artı eksi değerlendirmesi yaparsanız çok memnum olurum.

Kampanya dahilinde ürün hakkında 5 cümlelik bir yorum yapıp ekstra 1000 TL indirim daha kazanabiliyormuşuz anladığım kadarıyla. Yani yaklaşık 4000 TL değerine kadar düşebiliyor kulaklığın fiyatı.

Açıkçası hali hazırda kumaş pad kullanıcısıyım ancak kulaklığın o alışılmışın dışındaki çevreleme şekli ve daha önce hiç deneyimlemediğim kafa üzerindeki hareketli tutma bandı ne derece benim konforuma yakın olur şüpheliyim. Öte yandan oyun performansı açısından teknik olarak HyperX C3S daha iyi gibi duruyor özellikle ses kasma konusunda.

HyperX C3S'te 53 mm açılı sürücüler varken Pelta'da 50 mm titanyum sürücüler var, yani kağıt üzerinde HyperX daha tercih edilebilir duruyor. Ancak düşülecek olan indirim fiyatına baktığımızda 4000 lira gibi bir seviyeye gerilemesi alma potansiyelini de yükseltiyor benim açımdan.

Sizin kulaklık hakkındaki deneyimleriniz nelerdir. Detaylı bir artı eksi değerlendirmesi yaparsanız çok memnum olurum.
Daha yeni teslim aldım eve gidiyorum. Yani hocam bir taraf deri bir taraf kumaş zaten ilk önce ne almak istiyorsunuz bunu belirleyin deri alacaksanız c3s den daha iyileri var açıkçası benim bütçeme göre daha iyileri vardı kumaş açısından şok seçenek yoktu. Zaten hali hazırda delta 1 kullanıyorum eve gelince de peltayı deneyeceğim bakalım.

Daha yeni teslim aldım eve gidiyorum. Yani hocam bir taraf deri bir taraf kumaş zaten ilk önce ne almak istiyorsunuz bunu belirleyin deri alacaksanız c3s den daha iyileri var açıkçası benim bütçeme göre daha iyileri vardı kumaş açısından şok seçenek yoktu. Zaten hali hazırda delta 1 kullanıyorum eve gelince de peltayı deneyeceğim bakalım.
padler değişebiliyor, biliyorsunuz değil mi?
c3s peltadan daha iyi. deri çok rahatsız ederse wicked cushion alırsınız wraith'ten

padler değişebiliyor, biliyorsunuz değil mi?
c3s peltadan daha iyi. deri çok rahatsız ederse wicked cushion alırsınız wraith'ten
İlla ped mi? Ben ekstra masraf yapacaksam niye c3s alayım? Zaten o bütçeyi karşılayabiliyorum giderim delta 2 falan alarım bu şekilde tam anlamıyla f/p olan ürün varken gidip c3s de alabilirsiniz.

Kafa kısmı da deri ya kulaklığın..

Ayrıca c3s de dip ses sorunu var diyenler de yazmış bununla birlikte Pelta daha dengeli bir kullanım sağlıyor. Sırf oyun için niye c3s alayım?

Daha kulaklığı denemedim birazdan kurulumu yapıp deneyeceğim, 4.800 TL fiyatıyla kâğıt üzerinde şu an tüm isteklerimi karşılıyor.

Son düzenleme: