Evet, rakipsiz, kablolu ve ancak ikinci el olarak DT 990 Pro denk gelmiyorsa başka bir modele bakmaya gerek yok.Müzik kesinlikle bir kriterim değil bu kulaklıklarda o yönden bir sıkıntı yok.
Şuanki kullandığım Havit H2002BG’ye nazaran canlı deneyimlediğim Cloud 2’yi gayet beğenmiştim konfor olarak kesinlikle büyük fark var. C3S’te de bir sorun olacağını düşünmüyorum rahatlık açısından.
Dediğiniz gibi gerçekten 5-6 bin lira arasında rakibi yoksa pazaramada vade farksız 3 taksitle 5600 liraya geliyor ve tercih edeceğim.
Dip ses sorununu bi uygulama ile çözülüyor diyorlar sizde çözülmedi mi? Ek olarak belirli bi ses yokken çok kısa sürede uyku moduna alıyormuş kulaklık kendisini ve süresini ayarlayamıyormuşsunuz. Bu uyku moduna girme durumunu oyun oynarken hiç yaşadınız mı?
Bütün Ngenuity yazılımlarını silip Ngenuity Legacy kur. Ardından firmware update yap Legacy'den. Sonra beta kurabilirsin. Hâlâ sorun yaşıyor olursan Type-C dongle'ı USB-A dönüştürücü ile USB 2.0 portuna takmayı deneyebilirsin. Yine de olmuyorsa support'la görüş, yenisini gönderirler. Sonuçta parasını verdiğin ürün çalışması gerektiği gibi çalışmıyor.Eğer aklındaki soruları @Trina ile birlikte giderebildiysek ne mutlu bize. Eğer satın alırsanız şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
@Trina güzel ve anlaşılır bilgiler paylaştığın için teşekkür ediyorum, iyi geceler.
Dip ses sorununu ben aşamadım, ses kasma yönünü de beğenmediğim için kendime daha yeni IEM kulaklık aldım. Bugün elime ulaştı, onu deneyimliyorum şu anda. Uyku modu sorusuna gelirsek, kulaklık sadece boşta ise herhangi bir işlem yapılmıyorsa kendini uyku moduna alıyor. Harici henüz hiç çalışırken birden uyku moduna girdiğini görmedim. Senin için bu konuya bir bakacağım.