Bütçe
5.000 TL

Kafaüstü olması şart mı? Eğer öyleyse ikinci el DT 990 Pro yakalarsan Cloud III S'ten daha iyi olacaktır. Kafaüstü şart değilse IEM alıp aynı oyun performansının yanında daha iyi kalitede müzik dinleyebilirsin. Bu öneriyi Cloud 3S'i Türkiye'ye geldiğinden beri kullanan birisi olarak yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Cloud 3S kullanıcısı olarak merak ettiğin şeyleri sana kendimce anlatmaya çalışırım. Tecrübelerime dayanarak ben bu kulaklığı kimseye önermiyorum.
Neden önermiyorsunuz detaylıca anlatmanızı isterim.

Kafaüstü olması şart mı? Eğer öyleyse ikinci el DT 990 Pro yakalarsan Cloud III S'ten daha iyi olacaktır. Kafaüstü şart değilse IEM alıp aynı oyun performansının yanında daha iyi kalitede müzik dinleyebilirsin. Bu öneriyi Cloud 3S'i Türkiye'ye geldiğinden beri kullanan birisi olarak yapıyorum.
IEM kulaklık tercihim değil maalesef. Gündelik hayatta çok fazla kulak içi kulaklık kullanıyorum zaten. Kulağım yeterince yoruluyor. Kafa üstü oyunda daha rahat hissettiriyor. Sizin C3S hakkında yorumlarınız nelerdir?

IEM kulaklık tercihim değil maalesef. Gündelik hayatta çok fazla kulak içi kulaklık kullanıyorum zaten. Kulağım yeterince yoruluyor. Kafa üstü oyunda daha rahat hissettiriyor. Sizin C3S hakkında yorumlarınız nelerdir?
Oyun için gayet iyi, müzik için de diğer oyuncu kulaklıklarına nazaran iyi performans sergiliyor. Ama, yarı fiyatına alabileceğin bir IEM'den daha iyi değil. Çok nadir sıklıkla, BT özelliğinden dolayı dışarıda falan kullanıyorum sadece.

3S ile mi, yoksa konforlu bir IEM (makul shell ve nozzle ölçüleri olan) ile mi bir gün geçirmek çok yoruyor dersen, cevap maalesef 3S.

Kulaklığın hakkını yemiyorum, bu fiyat bandında daha iyisi yok. 10 bin civarına kadar rakipsiz hâlâ, tabii ki kendi kategorisinde.

HyperX Cloud 2'den direkt geçiş yaptım, çok büyük bir hevesle. Sadece FPS oyuncusuyum, bunu göz önünde bulundurarak sana anlatmak istiyorum. İlk başta sana + yönlerini, sonra beğenmediğim yönlerini maddeler halinde yazacağım.

• Kulaklığın bataryası gerçekten çok uzun süre götürüyor, ben çok beğendim.
  • Kutu içeriği gayet yeterli, ne eksik ne fazla.
  • Kafanda olduğunu çoğu zaman unutturuyor, hafif, ben beğeniyorum.
  • Uygulaması sade, uğraştırıcı değil.
Şu anlık aklıma gelen + yönleri bunlar, aklıma geldikçe düzeltme yapacağım.

• Yönlerine gelirsek:
  • Kesinlikle dip ses rahatsız ediyor.
  • Dongle plastik kalitesi çok düşük, elimde kalacakmış gibi hissediyorum.
  • EQ ayarı yapmama rağmen oyunlarda istediğim seviyede ses kasamıyorum.
  • Mikrofon etraftaki sesleri çok fazla alıyor, bu bütün HyperX'lerde vardı.
  • Bluetooth çekim gücü zayıf, yan odaya geçtiğimde bağlantı kopuyor.
  • Kutudan çıkan kablo çok kısa.
  • Kafamı sardığını hissetmiyorum, bu kişiden kişiye değişir. Bana uygun değil, - yöne de yazmak doğru mudur bilmiyorum.

Yine merak ettiğin şeyler varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Hyperx cloud 2 den dırekt gecıs yaptım cok buyuk bır hevesle sadece fps oyuncusuyum bunu goz onunde bulundurarak sana anlatmak ıstıyorum ılk basta sana + yonlerını sonra begenmedıgım yonlerını maddeler halınde yazacagım

+Kulaklıgın bataryası gercekten cok uzun sure goturuyor ben cok begendım
+Kutu ıcerıgı gayet yeterlı ne eksık ne fazla
+Kafanda oldugunu cogu zaman unutturuyor hafıf ben begenıyorum
+Uygulaması sade ugrastırıcı degıl
suanlık aklıma gelen + yonlerı bunlar aklıma geldıkce duzeltme yapacagım

- yonlerıne gelırsek
-Kesınlıkle dıp ses rahatsız edıyor
-Dongle plastık kalıtesı cok dusuk elımde kalıcakmıs gıbı hıssedıyorum
-Eq ayarı yapmama ragmen oyunlarda ıstedıgım sevıyede ses kasamıyorum
-Mıkrofon etraftakı seslerı cok fazla alıyor bu butun hyperxlerde vardı
-Bluetooth cekım gucu zayıf yan odaya gectıgımde baglantı kopuyor
-Kutudan cıkan kablo cok kısa
-Kafamı sardıgını hıssetmıyorum bu kısıden kısıye degısır Bana uygun degıl - yonede yazmak dogrumudur bılmıyorum
Ya USB portunda sorun var ya da sana gelen üründe. Bu modelde dip ses sorunu yok, ayrıca çok iyi ses kasılıyor :) Bence support'la görüş

Ya USB portunda sorun var ya da sana gelen üründe. Bu modelde dip ses sorunu yok, ayrıca çok iyi ses kasılıyor :) Bence support'la görüş
Kendimce anlatmaya çalıştım, benim deneyimim bu şekildeydi. Diğer arkadaşların da deneyimlerini okumak isterim. Benim gözümde alınmayacak kulaklıklar da ilk 5'e rahat girer, kişiden kişiye değişir.

Kendimce anlatmaya çalıştım, benim deneyimim bu şekildeydi. Diğer arkadaşların da deneyimlerini okumak isterim. Benim gözümde alınmayacak kulaklıklar da ilk 5'e rahat girer, kişiden kişiye değişir.
Dip ses yok.

Dongle kalitesi çok fark etmiyor, takıyor unutuyorsun.

EQ ayarı yapmadan, stok haliyle dehşet ses kasılıyor. Yalnızca CS Valorant gibi sağ-sol konumlandırmanın değil, Battlefield 6 gibi iyi bir
aşağı-yukarı konumlandırması ve derinliğine sahip oyunlarda dahi çok iyi performans sergiliyor. 0 EQ ile. İşin suyunu çıkartmak isteyen Dolby alıp game mode açabilir.

Harici mikrofonu klavye sesi gibi gürültüleri almıyor, donanımsal gürültü engelleme gayet yeterli. Etrafınızda başka sesler de varsa Ngenuity beta'daki çok iyi çalışan gürültü engelleme modlarını açabilirsiniz.

BT ile 10 metre civarı çekiyor.

Kutudan çıkan kablo çok kısa, hiçbir önemi yok :)

Kafayı iyi sarıyor, headband'i iyi konumlandırmaya dikkat etmek gerek.

Oyun için gayet iyi, müzik için de diğer oyuncu kulaklıklarına nazaran iyi performans sergiliyor. Ama, yarı fiyatına alabileceğin bir iem'den daha iyi değil. Çok nadir sıklıkla, bt özelliğinden dolayı dışarıda falan kullanıyorum sadece.

3s ile mi, yoksa konforlu bir iem (makul shell ve nozzle ölçüleri olan) ile mi bir gün geçirmek çok yoruyor dersen, cevap maalesef 3s.

Kulaklığın hakkını yemiyorum bu fiyat bandında daha iyisi yok. 10 bin civarına kadar rakipsiz hala, tabii ki kendi kategorisinde.
Müzik kesinlikle bir kriterim değil bu kulaklıklarda o yönden bir sıkıntı yok.

Şuanki kullandığım Havit H2002BG’ye nazaran canlı deneyimlediğim Cloud 2’yi gayet beğenmiştim konfor olarak kesinlikle büyük fark var. C3S’te de bir sorun olacağını düşünmüyorum rahatlık açısından.

Dediğiniz gibi gerçekten 5-6 bin lira arasında rakibi yoksa pazaramada vade farksız 3 taksitle 5600 liraya geliyor ve tercih edeceğim.

HyperX Cloud 2'den direkt geçiş yaptım, çok büyük bir hevesle. Sadece FPS oyuncusuyum, bunu göz önünde bulundurarak sana anlatmak istiyorum. İlk başta sana + yönlerini, sonra beğenmediğim yönlerini maddeler halinde yazacağım.

• Kulaklığın bataryası gerçekten çok uzun süre götürüyor, ben çok beğendim.
  • Kutu içeriği gayet yeterli, ne eksik ne fazla.
  • Kafanda olduğunu çoğu zaman unutturuyor, hafif, ben beğeniyorum.
  • Uygulaması sade, uğraştırıcı değil.
Şu anlık aklıma gelen + yönleri bunlar, aklıma geldikçe düzeltme yapacağım.

• Yönlerine gelirsek:
  • Kesinlikle dip ses rahatsız ediyor.
  • Dongle plastik kalitesi çok düşük, elimde kalacakmış gibi hissediyorum.
  • EQ ayarı yapmama rağmen oyunlarda istediğim seviyede ses kasamıyorum.
  • Mikrofon etraftaki sesleri çok fazla alıyor, bu bütün HyperX'lerde vardı.
  • Bluetooth çekim gücü zayıf, yan odaya geçtiğimde bağlantı kopuyor.
  • Kutudan çıkan kablo çok kısa.
  • Kafamı sardığını hissetmiyorum, bu kişiden kişiye değişir. Bana uygun değil, - yöne de yazmak doğru mudur bilmiyorum.

Yine merak ettiğin şeyler varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Dip ses sorununu bi uygulama ile çözülüyor diyorlar sizde çözülmedi mi? Ek olarak belirli bi ses yokken çok kısa sürede uyku moduna alıyormuş kulaklık kendisini ve süresini ayarlayamıyormuşsunuz. Bu uyku moduna girme durumunu oyun oynarken hiç yaşadınız mı?

Şuanki kullandığım Havit H2002BG’ye nazaran canlı deneyimlediğim Cloud 2’yi gayet beğenmiştim konfor olarak kesinlikle büyük fark var. C3S’te de bir sorun olacağını düşünmüyorum rahatlık açısından.

Dediğiniz gibi gerçekten 5-6 bin lira arasında rakibi yoksa pazaramada vade farksız 3 taksitle 5600 liraya geliyor ve tercih edeceğim.
Eğer aklındaki soruları @Trina ile birlikte giderebildiysek ne mutlu bize. Eğer satın alırsanız şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
@Trina güzel ve anlaşılır bilgiler paylaştığın için teşekkür ediyorum, iyi geceler.

Dip ses sorununu bi uygulama ile çözülüyor diyorlar sizde çözülmedi mi? Ek olarak belirli bi ses yokken çok kısa sürede uyku moduna alıyormuş kulaklık kendisini ve süresini ayarlayamıyormuşsunuz. Bu uyku moduna girme durumunu oyun oynarken hiç yaşadınız mı?
Dip ses sorununu ben aşamadım, ses kasma yönünü de beğenmediğim için kendime daha yeni IEM kulaklık aldım. Bugün elime ulaştı, onu deneyimliyorum şu anda. Uyku modu sorusuna gelirsek, kulaklık sadece boşta ise herhangi bir işlem yapılmıyorsa kendini uyku moduna alıyor. Harici henüz hiç çalışırken birden uyku moduna girdiğini görmedim. Senin için bu konuya bir bakacağım.