TheKai

Başarılı
Merhaba RX6700'den 4060'a veya 4060 Ti ekran kartına geçmeyi düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi olur? 4060'ı mı alayım yoksa 4060 Ti kartına bütçe yükseltmeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O halde alabilecekseniz 4070 alın, olmazsa 4060 Ti.

Hocam kartı 8 bine satmayı düşünüyorum üstüne 6 bin ekleyip 4060 Ti geçmek mantıklı olur mu?

Hocam o ekran kartından yükseltme yapacaksanız 4070'den aşağı geçmeyin. Ekran kartınız zaten iyi, gereksiz olur 4060'a geçmek.

İyi olduğunu biliyorum fakat sürücü sorunları ve arızadan dolayı değiştirmek istiyorum.

Hocam kartı 8 bine satmayı düşünüyorum üstüne 6 bin ekleyip 4060 Ti geçmek mantıklı olur mu?

İyi olduğunu biliyorum fakat sürücü sorunları ve arızadan dolayı değiştirmek istiyorum.

Arızalı kartı 8 bine alabilecek birini bulabilecek misin? Ne arızası var bu arada? VRAM falansa kimse yüzüne bile bakmaz o fiyata. Ayrıca o kartı sattın diyelim o fiyata üstüne 6K koyuıp 4060 Ti almak enayiliktir. İkinci elde 4070 bulunursa temiz bütçe zorlanıp geçilmeli. Eğer kart sürekli arıza verip durmuyorsa 4070 gibi kartlara bütçe yetene kadar, idare etmeye bakın.

Arızalı kartı 8 bine alabilecek birini bulabilecek misin? Ne arızası var bu arada? VRAM falansa kimse yüzüne bile bakmaz o fiyata. Ayrıca o kartı sattın diyelim o fiyata üstüne 6K koyuıp 4060 Ti almak enayiliktir. İkinci elde 4070 bulunursa temiz bütçe zorlanıp geçilmeli. Eğer kart sürekli arıza verip durmuyorsa 4070 gibi kartlara bütçe yetene kadar, idare etmeye bakın.

Hocam arızalı halde satmayacağım tabii ki kart şu an servise gönderildi tamir veya değişim ile o fiyata satmayı düşünüyorum yoksa arızalı kart o fiyata tabii ki gitmez.