Anlaşıldı hocam konuda yazdığım gibi bir de kendim denedim PSU'yu fakat herhangi bir sorun oluşmadı hatta bilgisayarcı ile de denedik.

PSU çok tuhaf bir bileşen. Güç kaynağı bölümünde rehberlerime ve incelemelerime bakabilirsiniz detaylanmak için.

Sorun PSU olabilir ama sorunu ne zaman çıkaracağı belli de olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığınız sorun markadan değil de sizin elinizdeki karttan kaynaklı. Nvidia kartlarda bu tarz sorunlar yaşanmıyor mu hiç? Eğer servis kartınızı tamir ederse satmayıp kullanmanız sizin için en iyisi olabilir. 4060’ı falan hiç beğenmiyorum açıkçası.

Yaşadığınız sorun markadan değil de sizin elinizdeki karttan kaynaklı. NVIDIA kartlarda bu tarz sorunlar yaşanmıyor mu hiç? Eğer servis kartınızı tamir ederse satmayıp kullanmanız sizin için en iyisi olabilir. 4060'ı falan hiç beğenmiyorum açıkçası.

Hocam peki RTX 5000 serisi beklenebilir mi?

Hocam peki RTX 5000 serisi beklenebilir mi?

İşte onu bilmiyorum. Açıkçası bu NVIDIA DLSS olayı herkese fena girecek bence. Normalde 3070'ten güçlü çıkması gereken 4060'ı görüyoruz işte. Yapay zeka DLSS ayağına güçsüz kartları piyasaya sürerlerse hiç hoş olmaz.

Yazılım yönünden tabii ki NVIDIA daha iyidir ama 4060 kesinlikle alınacak bir kart değil. Şahsen kendim de 6750 XT kullanıyorum ve 5000 serisini bekliyorum. Güzel bir şey gelmezse yine gidip AMD alırım.

Son düzenleyen: Moderatör: