Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Götürür mera etme. Çok eski kartın yok sonuçta.Başlıktaki gibi başka sorum yok. Last of Us gibi optimizasyonsuz oyunları oynamıyorum. Forza Horizon, Witcher 3 gibi oyunlar oynuyorum.
AbdurrahmanUlaş
Becerikli
RTX 4070 Süper ekran kartın bence gayet yeni ve güzel bir kart. Önümüzdeki 4 5 yılı bile çok rahat idare ettirecek bir kart bu yüzden gönlün rahat için ferah olsun dostum. Bende 2. Bilgisayarımı yükseltiyorum R7 5800X3D işlemci sipariş ettim ekran kartı olarak bende RTX 4070 Süper almayı düşünüyorum.
LiteraryCrawL
Uzman
Başlıktaki gibi başka sorum yok. Last of Us gibi optimizasyonsuz oyunları oynamıyorum. Forza Horizon, Witcher 3 gibi oyunlar oynuyorum.
4K'da Ultra ayarlar dışında gayet uzun ömürlü.
RTX 4070 Super ekran kartın bence gayet yeni ve güzel bir kart. Önümüzdeki 4 5 yılı bile çok rahat idare ettirecek bir kart bu yüzden gönlün rahat için ferah olsun dostum. Bende 2. bilgisayarımı yükseltiyorum R7 5800X3D işlemci sipariş ettim ekran kartı olarak bende RTX 4070 Super almayı düşünüyorum.
Teşekkürler. Peki 2K Ultrada kaç yıl götürür?
Son düzenleyen: Moderatör:
LiteraryCrawL
Uzman
2K ultrada yeni nesil oyunlar dışında bir sorun yaşamazsın. Bu yeni nesil oyunlarda ise Ray Tracing veya biraz ayar düşürdüğün durumda sorun yaşamazsın. Yeni nesil oyunlarda ise 4K Ultra mümkün değil diyebilirim. 4K medium ayarlar bile sınırda olacaktır. Bahsettiğim yeni nesil oyunlar GTA 6, İndiana Jones gibi oyunlar.
AbdurrahmanUlaş
Becerikli
Laptop olduğu için kesin bir şey söylemek mümkün değil. Bu dediğim tüm laptoplar için geçerli, kullanım senaryona göre değişiklik gösteren bir faktör. Bu 5 sene de olabilir 10 sene de olabilir bilir 1 sene de olabilir. Bunu kestirmek kolay değil. Biraz da şanslıysan en iyi ihtimalle 4 5 sene rahat edersin. Dediğim gibi nasıl ne şartlarda kullanacağına bağlı bir durum.
İlgin için teşekkür ederim.
Saygılarımla.
LiteraryCrawL
Uzman
Laptop olduğu için kesin bir şey söylemek mümkün değil.
4070 Super olan laptop mu var?
AbdurrahmanUlaş
Becerikli
Pardon hocam konular karıştı çok özür dilerim. Benzer konulara bakıyorum da.
2K ultrada yeni nesil oyunlar dışında bir sorun yaşamazsın. Bu yeni nesil oyunlarda ise Ray Tracing veya biraz ayar düşürdüğün durumda sorun yaşamazsın. Yeni nesil oyunlarda ise 4K Ultra mümkün değil diyebilirim. 4K medium ayarlar bile sınırda olacaktır. Bahsettiğim yeni nesil oyunlar GTA 6, İndiana Jones gibi oyunlar.
Tamamdır. 4K'den devam şu anlık.