kaygilibirkisilik
Gelişen
Sizce hangisi tercih edilmeli ve performans konusunda hangisi önde?
Gigabyte 9070xt aklımın bir köşesinde ama RT konusunda ve fsr4'ün desteklediği oyunların azlığı biraz beni endişelendiriyor. Ayrıca Recep abinin yaptığı videoda benim endişeleri çığa dönüştürdü.5070 tavsiye ederim Nvidia tarafında bu iki kartı düşünüyorsanız. Yoksa Gigabyte 9070 XT OC kartını.
Evet bende Akakçe de 35k ya 4070ti Süper görmüştüm ama şimdi bakınca hepsi 40k ve üzeri. Yüksek ihtimalle 5070ti alırım.5000 serisi gelmeden hemen önce Galax RTX 4070 Ti super 35kdan aldık arkadaşa. 1440P'de canavar gibi oynuyor. 5000 serisi kartları satmak için RTX 4000'lerin hemen fiyatlarını yükselttiler insanları RTX 5000 almaya itiyorlar.
Nvidia profile inspector tarzı bir uygulama çıktı. Fsr 3.1 olanları direkt fsr 4'e çeviriyor hocam.Gigabyte 9070xt aklımın bir köşesinde ama RT konusunda ve fsr4'ün desteklediği oyunların azlığı biraz beni endişelendiriyor. Ayrıca Recep abinin yaptığı videoda benim endişeleri çığa dönüştürdü.
Lütfen videoyu izleyin.Gigabyte 9070xt aklımın bir köşesinde ama RT konusunda ve fsr4'ün desteklediği oyunların azlığı biraz beni endişelendiriyor. Ayrıca Recep abinin yaptığı videoda benim endişeleri çığa dönüştürdü.
Gigabyte 9070XT aklımın bir köşesinde ama RT konusunda ve FSR4'ün desteklediği oyunların azlığı biraz beni endişelendiriyor. Ayrıca Recep abinin yaptığı videoda benim endişeleri çığa dönüştürdü.