nowx

Uzman
Merhaba arkadaşlar, ben bu zamana kadar hep yurt dışı iPhone kullandım 12 Pro 13 Pro 15 Pro tarzı cihazlar ama bir karar aldım neden Samsung kullanmıyorum. S25 Ultra cihazını gördüm yurt dışı modelleri 40000TL ile 42000TL bandında sizce nasıl bir telefon değer mi? Kamerası iyi olsa yeter eskiden Samsung sosyal medyada berbattı hala öyle mi? Sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı Samsung alırsan yine iphonelardaki gibi kullanacaksın.
Pixel önerirdim ama pixel 9 Pro vs alman lazım. 10 serisi ekran süreleri iyi değil (ayrıca yedek parça olmuyor.)
Bu durumda yurt dışı olarak en mantıklı Xiaomi bakmak şahsen. 15u 15t Pro vs.
ama Xiaomi istemiyorsan ve Samsung deneyimlemek istiyorsan alınır tabii.
S25 Ultra değer bir model. Ama biraz daha verebiliyorsa 50k civarına S24 Ultra var TR cihazı. O daha iyi olur ayrıca S Pen'i tam anlamıyla kullanmış olursun.

Pixel önerirdim ama pixel 9 Pro vs alman lazım. 10 serisi ekran süreleri iyi değil (ayrıca yedek parça olmuyor.)
S25 Ultra değer bir model. Ama biraz daha verebiliyorsa 50k civarına S24 Ultra var TR cihazı. O daha iyi olur ayrıca S Pen'i tam anlamıyla kullanmış olursun.

Google cihazları ilgimi çekti onlar nasıl.Kamera vs

Google cihazları ilgimi çekti onlar nasıl. Kamera vs.

Ön kamerada bayağı iyiler. Yazılımda hepsinden güzel. Tensor işlemciler güçsüz ama oyun vs oynamıyorsan çok sorun değil.
Ama dediğim gibi pixel 10 Pro XL vs alırsan 5 saat ekran süresi alırsın. İyi değil 10 serisi o yönden. 9 serisine bir bak.
Arka kameraları da iyi ama çok detaylı bilmiyorum o performanslarını. Ama üzmez.

Cift cihaz gezmeye alisiksaniz ki oylesiniz belli ki, degerlendirilebilir. Sosyal medya testi acisindan hem S24 Ultra'da test etmis hem de S23 kullanicisi olarak iyi oldugunu ama hala en iyi seviyede olmadigini dusunuyorum. S25 serisinde deneyimleme sansim olmadi, kullanan varsa belirtir. Umarim bir seyler degimistir. Ama yanilma ihtimalim olmasiyla beraber sanirim Samsung optimizasyonla (HDR, stabilizasyon vs.) ugrasirken iPhone cihazlarda uygulamalar direkt API'a erisim sagliyor. Bu bir avantaj tabii ki.

Pixel 10 Pro XL son güncellemeyle s25 ultra ile hemen hemen aynı hatta biraz daha yüksek ekran süresine sahip. IMEI sorunu yaşamamak için satın alınabilir.

Samsung çoğu android sorununu 1e1 anlaşmalarla çözdü sayılır OneUI'a geçtiklerinden beri. 23 Ultradan sonraki IMEI atamıyorsunuz bu sizin için bir sorun değilse satın alabilirsiniz.