Bütçe
45.000 TL

Josh

Uzman
Merhaba. 43K'ya RX 9060XT, Ryzen 5 7500F sistem topladım şimdilik internetten. Sizce nasıl olmuş, alınır mı? RAM'ler bir tek 2.el 32 GB 4.000TL fiyat çok düşük geldi.

Sıkıntı göremedim, ekran kartıyı Gigabyte almayın, o RAM'leri iyice test edin. Öyle alın. SSD ise bununla değiştir derim.

Anakart olarak buna bakılabilir, daha dolu geliyor.

Kasa hakkında yorum yapamayacağım ama daha ucuza bunu tercih edebilirsiniz.

46.7K falan yapıyor, anakart değişebilir. B650M-R tercih edilebilir. @LH44 sistem toplama adama soralım, daha iyisini toplayabilir.

46.7k falan yapıyor, anakart değişebilir. B650M-R tercih edilebilir. @LH44 sistem toplama adama soralım, daha iyisini toplayabilir.

PSU, BN750 ise kötü değil. (mov yok yalnız.)
BIOSTAR bana yazılım konusunda güven vermiyor, şu anki yazılımlarını Colorful gibi geliştirmeleri lazım.
Genel olarak bu yorumları yaparım, sistem aynı olur haricinde.

Hocam güzel bir şey çıkarsa daha üst fiyatlara 50k ya da çıkabilirim.

32 GB şartsa anca RAM ekleriz. Değilse anakart B850M Force yapılabilir. Veyahut işlemci 9600X yapılıp soğutucu biraz daha iyileştirilebilir.

PSU, BN750 ise kötü değil. (mov yok yalnız.)

BIOSTAR bana yazılım konusunda güven vermiyor, şu anki yazılımlarını Colorful gibi geliştirmeleri lazım.

Genel olarak bu yorumları yaparım, sistem aynı olur haricinde.

32 GB şartsa anca RAM ekleriz. Değilse anakart B850M Force yapılabilir. Veyahut işlemci 9600X yapılıp soğutucu biraz daha iyileştirilebilir.

Hocam 32 GB şart değil belki sonradan RAM fiyatları düşünce bir 16 daha eklerim. Şu an 32 GB RAM yerine daha mantıklı şeyler yapılabilir heralde