Fiyat yakın diye attım video işi kullanacakmış 9060XT yerine 5060 Ti diye duzelttim o attigimda 39k oluyor bütçe kalıyordu RAM için sıvi sogutma içinde.
Palit ile İNNO3D arasında fark var mı hocam? 9060 XTLerde sapphire kartlarda donma sorunu oluyor diye biliyorum farklı markada sorun yok. Bunda da öyle bir olay olur mu?
Palit ile INNO3D arasında fark var mı hocam? 9060 xtlerde Sapphire kartlarda donma sorunu oluyor diye biliyorum farklı markada sorun yok. Bunda da öyle bir olay olur mu?
Palit ile İNNO3D arasında fark var mı hocam? 9060 XTLerde sapphire kartlarda donma sorunu oluyor diye biliyorum farklı markada sorun yok. Bunda da öyle bir olay olur mu?
Hocam amd işlemci ve nvdia ekran kartı kombini çok mantıklı. Ben başta 7600x & rx 9060 xt aldım çok pişmanım. Şu anda 5060 ti sipariş ettim geliyor. Doğru yoldasınız.
Benimde gönlümden bu geçiyordu hocam. 35-36 Civarına olan 9060xt sistemlerin rami 16 ssd 500 olarak geliyor zaten bunlara da ekstra 2-3k Masraf olucaktır. Direkt bunu almak daha mantıklı gibi.
Benim de gönlümden bu geçiyordu hocam. 35-36 civarına olan 9060XT sistemlerin RAM'i 16 SSD 500 olarak geliyor zaten bunlara da ekstra 2-3K masraf olacaktır. Direkt bunu almak daha mantıklı gibi.