Bütçe
45.000-55.000 TL
Anakartı ASUS B650M-R olarak özelleştirin, soğutucuyuda bütçeye göre segotep FI4 ya da 240 mm sıvı yaparsın.

Ya da tek tek parça parça: İdefix peşin fiyatına 6 taksit için. Ak akçe ile farklı sitelerden daha bulunabilir ama taksit kısıtlı olur.

İşlemci Ryzen 5 7600 kullanılabilir, soğutucu Thermalright modelleri de alınabilir, Dragos'un testlerine baktım güzel soğutuyor.

Toplam: 60.552 TL
Diğer arkadaşları ve akşam saat 22:00 da başlayacak gaming gecesi indirimlerini bekleyin @burakmurat1 . Bu sistem oldu bence hocam @Ayhan Dönmez.

Son düzenleme:
Anakartı ASUS B650M-R olarak özelleştirin, soğutucuyuda bütçeye göre segotep FI4 ya da 240 mm sıvı yaparsın.

Ya da tek tek parça parça: İdefix peşin fiyatına 6 taksit için. Ak akçe ile farklı sitelerden daha bulunabilir ama taksit kısıtlı olur.

İşlemci Ryzen 5 7600 kullanılabilir, soğutucu Thermalright modelleri de alınabilir, Dragos'un testlerine baktım güzel soğutuyor.

Toplam: 60.552 TL
Diğer arkadaşları ve akşam saat 22:00 da başlayacak gaming gecesi indirimlerini bekleyin @burakmurat1 . Bu sistem oldu bence hocam @Ayhan Dönmez.
Çok teşekkür ederim o kadar uğraşmışsınız emeğinize sağlık

Gaming gecesi indirimi güzel sistem var. İşlemci 7800X3D anakart ve SSD RAM parçalar güzel. Kasayı 750W segotep, soğutucuyu da 240 mm Lian Li yapıp alabilirsin, fiyat uygun parçalar tutulan parçalar.

@Ayhan Dönmez. @burakmurat1

Gaming gecesi indirimi güzel sistem var. İşlemci 7800X3D anakart ve SSD RAM parçalar güzel. Kasayı 750W segotep, soğutucuyu da 240 mm Lian Li yapıp alabilirsin, fiyat uygun parçalar tutulan parçalar.

@Ayhan Dönmez. @burakmurat1
Hocam size nasıl ulaşabilirim acaba?

Tek tek olarak attığınız sistemi almauı düşünüyorum ancak eğer mümkünse 5 taksit olabilen İtopya'dan da bir sistem önerebilir misiniz olabilen en iyisi.
Sizin önerdiğiniz sistemi alacağım inşallah.

Orta segment işlemci seçimin AM5 tarafında Ryzen 5 7500F ya da 7600 ya da X olarak seçersin, üst seviye işlemciler 7500X3D-7800X3D ya da 9700X seçersin. Anakartı ASUS'ya da Gigabyte B650-850 serisi seçersin, RAM hazır sistemlerde kalıplaştı artık Patriot Venom 6000 MHz CL30 ya da CL değeri Max 32 ya da altında olan bilinen modeller. Sonuç olarak ekran kartı 9060XT 16 GB +7500F+B650+16 GB CL30 RAM olan sistemleri ele alırsınız, bunun dışınadaki kritik paraçalara bakarız biraz inceleyip karar verin.

Şu an İtopya 5 taksit ve Sinerji 9 taksit sistemleri inceledim, mantıklı sistemler kalmamış parçalardan bir tanesi illaki sistemi bozuyor, haftaya tekrar son attığım İncehesap'taki sistemi bekleyin 7800X3D işlemcili ya da idefix sisteme yönelin aynı seviyedeki sistemler pahalı şu an. @burakmurat1

Son düzenleme:
@X99 hocam yukarıda attığınız idefixten tek tek toplama olan sistemde hemfikir miyiz kimleri etiketleyeceğimi bilmediğim için sadece sizi etiketledim sizin direktiflerinize göre siparişleri vermeye başlayacağım daha sonrasında parçalar gelince de default bir bilgisayarcıdan toplattıracağım.

@X99 hocam yukarıda attığınız idefixten tek tek toplama olan sistemde hemfikir miyiz kimleri etiketleyeceğimi bilmediğim için sadece sizi etiketledim sizin direktiflerinize göre siparişleri vermeye başlayacağım daha sonrasında parçalar gelince de default bir bilgisayarcıdan toplattıracağım.

O sistem tamam da, tek tek parça halinde zamana yayıp mı alacaksın yoksa hepsini bir mi sipariş vereceksin?