Bütçe
45000
İşlemci ağirlikli hazir sisteme ihtiyacım var. Bütçem 45.000 - Max 47'ye kadar aşabilirim. 1080p oyuncusuyum. Olabildigince guclu islemci ve darbogaz yapmayacak bir sistem olursa sevinirim. Oynadigim oyunlar CS2 gibi rekabetci oyunlar.

Son düzenleme:
Hazır olması şart mı?

Bir sistem buldum buna bakılabilir.
İşlemciyi 7800X3D.
Anakartı B650M-R
RAM'i Kingston 2x16.
Kasayı Vento 650W.
Yapınca toplamda 47.8k tutuyor.

RX 9060 XT uzun vadede üzer mi? Alternatifi var midir? Yoksa bunu siparis vereyim.

Attığım sisteme bakabilirsin hocam.

Tamamdir teşekkürler.

Tamamdir teşekkürler. Ben bir de 2 ay sonra kardesimede alacağım tekrardan. Stoklarda kalir mi eger kalirsa ona da ayni sistemden alayim.

2 ay sonra aynı fiyatlarda olacağını sanmıyorum hocam. Kardeşine alacağın zaman tekrar konu açarsın güzel sistem toplarız buradaki arkadaşlar ile.
Bu arada biraz daha bekleyin isterseniz belki başka sistem atan kişiler olur.

2 ay sonra aynı fiyatlarda olacağını sanmıyorum hocam. Kardeşine alacağın zaman tekrar konu açarsın güzel sistem toplarız buradaki arkadaşlar ile.
Bu arada biraz daha bekleyin isterseniz belki başka sistem atan kişiler olur.

Teşekkürler tekrardan. Son olarak islemci agirlikli bir oyunda 7500F ile 7800X3D arasinda ne kadar fark alabilirim FPS olarak. Bu konularda cok bilgim yok o yuzden soruyorum.

Teşekkürler tekrardan. Son olarak islemci agirlikli bir oyunda 7500F ile 7800X3D arasinda ne kadar fark alabilirim FPS olarak. Bu konularda cok bilgim yok o yuzden soruyorum.

Net bir rakam veremem fakat bayağı fark olur hocam.

Bu videonun 8.26. dakikasına bakabilirsin. Arada neredeyse 100FPS var.