Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 45000
efebatiin
Yetkin
9060XT uzun vadede daha iyi olur hocam.
Net bir rakam veremem fakat bayağı fark olur hocam.
Bu videonun 8.26. dakikasına bakabilirsin. Arada neredeyse 100FPS var.
Bu ekran karti modeli icin ekstradan ekran karti tutucuya ihtiyac olur mu? Ona gore sipariş vereyim gelmeden.
efebatiin
Yetkin
Bu ekran karti modeli icin ekstradan ekran karti tutucuya ihtiyac olur mu? Ona gore sipariş vereyim gelmeden.
2 fanlı modeller için şart değil hocam sistemde 2 fanlı 60XT var.
Başta belirtmeyi unutmuşum şimdi söyleyeyim. Bütçen olduğu zaman o soğutucuyu değiştir NC3 kötü değil fakat 7800X3D için çok yeterli değil.
2 fanlı modeller için şart değil hocam sistemde 2 fanlı 60XT var.
Başta belirtmeyi unutmuşum şimdi söyleyeyim. Bütçen olduğu zaman o soğutucuyu değiştir NC3 kötü değil fakat 7800X3D için çok yeterli değil.
Sogutucuyu ne olarak yukselteyim. Siteden yukseltebiliyorsam daha iyi olur. Butceyi 1-2K aşacaksa sıkıntı olmayabilir.
efebatiin
Yetkin
Sogutucuyu ne olarak yukselteyim. Siteden yukseltebiliyorsam daha iyi olur. Butceyi 1-2K aşacaksa sıkıntı olmayabilir.
Soğutuculardan pek anlamam hocam fakat sistem üzerindeki sıvı soğutuculardan tek MSI olan alınabilir oda fiyatındn dolayı performansı nasıldır bilmiyorum.
Eğer sistemden ayrı almak istiyorum dersen biraz daha ucuza bulabilirsin fakat performansını bilmiyorum.
@efebatiin bu sistemde RAM'leri 32 yapsam boylede işimi gorur mu? Ona gore direk bu sistemide alabilirim. Baska yukseltmesi olmazsa bütçe bunada yetiyor zorlarsam.
efebatiin
Yetkin
@efebatiin bu sistemde RAM'leri 32 yapsam boylede işimi gorur mu? Ona gore direk bu sistemide alabilirim. Baska yukseltmesi olmazsa bütçe bunada yetiyor zorlarsam.
Dediğin özelleştirmeyi yapınca fiyat neredeyse 50k oluyor. Attığım hem daha ucuz hem de 60XT 7800XT'ye göre daha uzun ömürlü.
Dediğin özelleştirmeyi yapınca fiyat neredeyse 50k oluyor. Attığım hem daha ucuz hem de 60XT 7800XT'ye göre daha uzun ömürlü.
Ben butceyi 50k ya cikartsam. Tekrardan sistem onerebilir misiniz? Hem islemcisi hem de ekran karti iyi olsa yeter. Sadece islemci fikri beni uçuruma surukluyor.
Ben butceyi 50k ya cikartsam. Tekrardan sistem onerebilir misiniz? Hem islemcisi hem de ekran karti iyi olsa yeter. Sadece islemci fikri beni uçuruma surukluyor.
Özur dilerim tekrar tekrar ugrastirdigim icin.
efebatiin
Yetkin
Özur dilerim tekrar tekrar ugrastirdigim icin.
Biraz aradım fakat güzel bir sistem bulamadım hocam. Belki 5060 Ti 16 GB 7800X3D bir sistem çıkabilir fakat biraz zor.
Bence işlemci için sıvı soğutucu alman daha doğru olur.
@14925 önerin var mı hocam senin de?
Yeni konular
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-