Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 45.000 TL
SunseTTime
Uzman
Hazır sisteme göre parça seçimleri bana dengeli geldi. Sadece RAM'i 30-32CL değerli seçebilirsen daha iyi olur. Onun dışında 7500F 5060Ti kombinasyonu üzmez. Yine de @LH44 incelesin, sistem toplamadan iyi anlıyor. Bütçe 50K'ya çıkabilirse 5070'li sistem toplayabilir diye düşünüyorum. Fakat sınır 45-50k arası ise 5060 Ti fazlası ile yeterli gelir. İlerleyen süreçte sadece RAM upgrade yaparsın, frametime oyunlarda daha iyi hale gelir.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 10
RAM 32 GB yapılabilir. Ayrıca ekran kartı 5070 yapılabilir bütçe varsa.
Hazır sisteme göre parça seçimleri bana dengeli geldi. Sadece RAM'i 30-32CL değerli seçebilirsen daha iyi olur. Onun dışında 7500F 5060 Ti kombinasyonu üzmez. Yine de @LH44 incelesin, sistem toplamadan iyi anlıyor. Bütçe 50K'ya çıkabilirse 5070'li sistem toplayabilir diye düşünüyorum. Fakat sınır 45-50k arası ise 5060 Ti fazlası ile yeterli gelir. İlerleyen süreçte sadece RAM upgrade yaparsın, frametime oyunlarda daha iyi hale gelir.
Maalesef 50k ya kadar çıkamam çıksam bile 1080p de oynayacağım için darboğaz vb şeyler yaşamak istemiyorum.
Zamanla yapacağım. 5070 1080P de darboğaz olur diye yapmıyorum bir de bütçe için.RAM 32 GB yapılabilir. Ayrıca ekran kartı 5070 yapılabilir bütçe varsa.
SunseTTime
Uzman
Tamam o zaman 7500F&5060Ti fazlası ile işini görür.Maalesef 50k ya kadar çıkamam çıksam bile 1080p de oynayacağım için darboğaz vb şeyler yaşamak istemiyorum.
Zamanla yapacağım. 5070 1080P de darboğaz olur diye yapmıyorum bir de bütçe için.
Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam. Sistem beni 3 sene ultra ayarda 1080P de götürür mü?Tamam o zaman 7500F&5060Ti fazlası ile işini görür.
SunseTTime
Uzman
Götürmesine götürür sadece oyunların sistem gereksinimi arttıkça bu durum FPS'ine yansır. Dersenki 1080P low/medium ayarlarda rekabetçi ağırlıklı oynuyorum o zaman hiçbir sorun olmaz.Teşekkür ederim hocam. Sistem beni 3 sene ultra ayarda 1080P de götürür mü?
Götürmesine götürür sadece oyunların sistem gereksinimi arttıkça bu durum FPS'ine yansır. Dersenki 1080p low/medium ayarlarda rekabetçi ağırlıklı oynuyorum o zaman hiçbir sorun olmaz.
Tamamdır saolasin hocam. Zaten DLSS Frame Generation açarım gittiği yere kadar.
SunseTTime
Uzman
Aynen öyle DLSS quality ile gayet akıcı oynarsın.Tamamdır saolasin hocam. Zaten DLSS Frame Generation açarım gittiği yere kadar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri