45.000 TL'ye AMD Ryzen 5 7500F - ASUS PRIME GeForce RTX 5060 Ti sistem alınır mı?

Bütçe
45.000 TL

keysky

Çalışkan
Sizce alınır mı? Tavsiye edeceğiniz başka sistem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sisteme göre parça seçimleri bana dengeli geldi. Sadece RAM'i 30-32CL değerli seçebilirsen daha iyi olur. Onun dışında 7500F 5060Ti kombinasyonu üzmez. Yine de @LH44 incelesin, sistem toplamadan iyi anlıyor. Bütçe 50K'ya çıkabilirse 5070'li sistem toplayabilir diye düşünüyorum. Fakat sınır 45-50k arası ise 5060 Ti fazlası ile yeterli gelir. İlerleyen süreçte sadece RAM upgrade yaparsın, frametime oyunlarda daha iyi hale gelir.

Son düzenleme:
RAM 32 GB yapılabilir. Ayrıca ekran kartı 5070 yapılabilir bütçe varsa.

Maalesef 50k ya kadar çıkamam çıksam bile 1080p de oynayacağım için darboğaz vb şeyler yaşamak istemiyorum.

RAM 32 GB yapılabilir. Ayrıca ekran kartı 5070 yapılabilir bütçe varsa.
Zamanla yapacağım. 5070 1080P de darboğaz olur diye yapmıyorum bir de bütçe için.

Maalesef 50k ya kadar çıkamam çıksam bile 1080p de oynayacağım için darboğaz vb şeyler yaşamak istemiyorum.

Zamanla yapacağım. 5070 1080P de darboğaz olur diye yapmıyorum bir de bütçe için.
Tamam o zaman 7500F&5060Ti fazlası ile işini görür.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam. Sistem beni 3 sene ultra ayarda 1080P de götürür mü?
Götürmesine götürür sadece oyunların sistem gereksinimi arttıkça bu durum FPS'ine yansır. Dersenki 1080P low/medium ayarlarda rekabetçi ağırlıklı oynuyorum o zaman hiçbir sorun olmaz.

Götürmesine götürür sadece oyunların sistem gereksinimi arttıkça bu durum FPS'ine yansır. Dersenki 1080p low/medium ayarlarda rekabetçi ağırlıklı oynuyorum o zaman hiçbir sorun olmaz.

Tamamdır saolasin hocam. Zaten DLSS Frame Generation açarım gittiği yere kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…