Bütçe
45.000 TL

Bak bu RAM'ler mantıklı, 6000 CL32 Hynix M-Die çip kullanıyor. EXPO için makul. Firmalarda varsa bununla değiştir. RAM'lere de zam geldi.
Hocam toplu bı sistem almak istiyorum bir daha uğraşmak istemiyorum tek tek almaya. Sağolasın yine de hocam.

RAM ekleyince bütçe kalmadı. 😀
Anakart özelleştirmeleri kötü değil: YOK.

RAM'i erteleyip bütçeyi anakarta aktaramıyorum.
Kabul edilebilir tek RAM'de kötünün iyisi Samsung çipli zaten.
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bu nasıl

Hocam toplu bı sistem almak istiyorum bir daha uğraşmak istemiyorum tek tek almaya. Sağolasın yine de hocam.

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bu nasıl

Screenshot_20251023_181842_Samsung Internet.webp
Screenshot_20251023_181848_Samsung Internet.webp
Screenshot_20251023_181904_Samsung Internet.webp

Bu özelleştirmelerle alınabilir anca. O durumda da bütçeyi aşıyor.

Hocam 52K ya kadar zorlayabilirim ama korkum AMD ekran kartı zamanında 6900xt bana çok sıkıntı yaşattı korkuyorum artık kullanırken. FSR vb teknolojiler de DLSS ve FG gibi çalışır mı 1080P de beni kaç sene götürür.
9070XT, 1080p çözünürlükte muhtemelen bozulana kadar götürür. 😀

Aldığınız zaman donanım hızlandırmadan kaynaklı bir soun olmadığını teyit etmek için klasik testlerden bağımsız olarak 4k 60FPS video oynatın. İnternetin takılma yapmadığına emin olun tabi.

Aldığınız zaman donanım hızlandırmadan kaynaklı bir soun olmadığını teyit etmek için klasik testlerden bağımsız olarak 4k 60FPS video oynatın. İnternetin takılma yapmadığına emin olun tabi.
Hangi parçaları değiştirmem lazım hocam eğer gaming gecesinden iyisini bulmazsam sipariş edeceğim.

Hocam yukarıdaki sistemin ana kartını b650m-r yaptım SSD yi lexar 1TB okuma 7400mb- 6500 yazma ile değip aldım. Umarım AMD nin kartı 6900xt gibi zulüm olmaz bana.

Son düzenleme: