15K bütçem vardı ama şu an harçlıkta biriktirdiğim paradan da 30K daha ekleyip 45K'ya kalem hediyeli iPad Pro alsam nasıl bir delilik olur diye düşünüyorum. Dünyanın en iyi tableti diyorlar. Bunu alırsam en az bir 10 yıl başka bir tablet almam, pahalı iyi bir telefon almam, bilgisayarımı yükseltmem, her şeyi yaparım ve bilgisayar gibi de kullanırım. Hiçbir sorun olmaması lazım. iPad 11 ve iPad Pro arasında 30K'lık bir fark var mı gerçekten? Alabileceğim en iyi cihaz falan olması lazım bu fiyata.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Ogrenciysen (oyle tahmin ediyorum) degmez.
Öğrenciyim, ekosistemde değilim profesyonel de kullanmayacağım en fazla ders çalışır oyun oynar film izlerim. zaten tablete 45k vermek saçma geliyor her açıdan harika kusursuz mükemmel olmak zorunda hem bilgisayar hem telefon hem tablet olarak çok uzun süre kullanabilmeliyim anca belki öyle veririm bu parayı.
- Makaleler
- 6
15k bütçem vardı ama şu an harçlıkta biriktirdiğim paradan da 30k daha ekleyip 45K'ya kalem hediyeli iPad Pro alsam nasıl bir delilik olur diye düşünüyorum. Dünyanın en iyi tableti diyorlar. Bunu alırsam en az bir 10 yıl başka bir tablet almam, pahalı iyi bir telefon almam, bilgisayarımı yükseltmem, her şeyi yaparım ve bilgisayar gibi de kullanırım. Hiçbir sorun olmaması lazım. iPad 11 ve iPad Pro arasında 30K'lık bir fark var mı gerçekten? Alabileceğim en iyi cihaz falan olması lazım bu fiyata.
Evet iPad 11 ile Pro arasında ciddi bir fark var ama o kadar eklemene gerek yok gibi. OLED istersen daha uyguna OLED ekranlı tabletler mevcut.
Öğrenciyim, ekosistemde değilim profesyonel de kullanmayacağım en fazla ders çalışır oyun oynar film izlerim. Zaten tablete 45k vermek saçma geliyor her açıdan harika kusursuz mükemmel olmak zorunda hem bilgisayar hem telefon hem tablet olarak çok uzun süre kullanabilmeliyim anca belki öyle veririm bu parayı.
Tab S11 alabilirsin çok güzel o da. 27klık fiyatı var öğrenci indiriminde.
- Makaleler
- 23
Ben 11. Nesil alirdim. Hemen hemen her seye yeterli. Oyun konusunda 60 Hz ekrandan oturu 60 FPS ile sinirili kalirsin ama.Öğrenciyim, ekosistemde değilim profesyonel de kullanmayacağım en fazla ders çalışır oyun oynar film izlerim. zaten tablete 45k vermek saçma geliyor her açıdan harika kusursuz mükemmel olmak zorunda hem bilgisayar hem telefon hem tablet olarak çok uzun süre kullanabilmeliyim anca belki öyle veririm bu parayı.
iPad Air daha mantıklı olmaz mı o fiyatlarda? Öğrenci indiriminde Air 27500 ve Pencil Pro bedava geliyor 6kdan daha fazla tasarruf sağlanıyor.Evet iPad 11 ile Pro arasında ciddi bir fark var ama o kadar eklemene gerek yok gibi. OLED istersen daha uyguna OLED ekranlı tabletler mevcut.
Tab S11 alabilirsin çok güzel o da. 27klık fiyatı var öğrenci indiriminde.
Çok oyun oynayacağımı düşünmüyorum not tutmak, video izlemek, işaretleme yapmak ve film izlemek belki. Arada hardcore olmayan oyunlar oynarım belki.Ben 11. Nesil alirdim. Hemen hemen her seye yeterli. Oyun konusunda 60 Hz ekrandan oturu 60 FPS ile sinirili kalirsin ama.
Elma ısıran
Üstün
Bu tablet gerçekten 10 yıl gider. Ben hala iPad Air 2 ile film, dizi, basit oyun ve bir takım doküman işlerimi gerçekleştiriyorum. 2016 yılında almıştım.
- Makaleler
- 23
11. Nesil her turlu yeterli olur. Arkadasim 2 GB RAM'li bir iPad kullaniyor saydigin isler icin. Yettigini soyluyor. Simdiden seciminde bol sans.iPad Air daha mantıklı olmaz mı o fiyatlarda? Öğrenci indiriminde Air 27500 ve Pencil Pro bedava geliyor 6kdan daha fazla tasarruf sağlanıyor.
Çok oyun oynayacağımı düşünmüyorum not tutmak, video izlemek, işaretleme yapmak ve film izlemek belki. Arada hardcore olmayan oyunlar oynarım belki.
Düşününce baya saçma geldi ya aslında @Simon arkadaşın da dediği gibi. En fazla iPad Air alınabilir belki ama o da gereksiz gibi, 11 yeterli duruyor şimdilik. Apple keşke tabletlerine özellik dağıtırken bu kadar cimri olmasaydı, 60hz ekran olmasın dersen en az 45k vermen gerekiyor.Bu tablet gerçekten 10 yıl gider. Ben hala iPad Air 2 ile film, dizi, basit oyun ve bir takım doküman işlerimi gerçekleştiriyorum. 2016 yılında almıştım.
Hocam Apple bu kadar övmenizin sebebi nedir, yani Air'la aynı fiyata S11'de var ve sanki daha iyi özellikler sunuyor gibi görünüyor. Genel oturmuş olan bu Apple algısının sebebini merak ediyorum.Bu tablet gerçekten 10 yıl gider. Ben hala iPad Air 2 ile film, dizi, basit oyun ve bir takım doküman işlerimi gerçekleştiriyorum. 2016 yılında almıştım.
Son düzenleme:
xr3less
Uzman
tasarımı biraz garip gelebilir ama gerçekten fiyat/performans açısından çok iyi bir tablet. 165 hz oled ekranı, 2k çözünürlüğü ve snapdragon 8 elite işlemcisiyle güçlü bir cihaz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young