Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000-45.000 TL
Amaç sadece kod yazmak ve 3d tasarım ise Macbooklara yönelmeni tavsiye ederim. Yok ben oyun da oynayacağım diyorsan herhangi bir gaming laptopu alabilirsin, o fiyatlara zaten çok fazla seçeneğin de yok maalesef.
Fiziksel mağaza olması şart mı? Çünkü öyle olunca fiyatlar hissedilir seviyede yükseliyor. 45 liralık cihaz 50 oluyor falan.Merhaba, yaklaşık 40/45 K bütçem var. Bu bütçeye Python, Tinkercad, VS Code gibi programlar kullandırabilecek, Minecraft tarzı oyunlar oynatabilecek bir bilgisayara ihtiyacım var. Fiziksel mağazadan olması gereklidir.
kynx
Çalışkan
Fiziksel mağaza olması daha iyi olur ama olmasa da olabilir.Fiziksel mağaza olması şart mı? Çünkü öyle olunca fiyatlar hissedilir seviyede yükseliyor. 45 liralık cihaz 50 oluyor falan.
MacBook olarak sıfır MacBook Neo buldum ama 8 GB RAM'li olduğu için kararsızım.Amaç sadece kod yazmak ve 3d tasarım ise Macbooklara yönelmeni tavsiye ederim. Yok ben oyun da oynayacağım diyorsan herhangi bir gaming laptopu alabilirsin, o fiyatlara zaten çok fazla seçeneğin de yok maalesef.
Neoyu pek bilmiyorum ama iş görür heralde. Olmadı internetten alabiliyorsanız M2 ya da M3 Air bakın.MacBook olarak sıfır MacBook Neo buldum ama 8 GB RAM'li olduğu için kararsızım.
Bütçeyi 48'e fırlatıp bunu almanız taraftarıyım:
ASUS TUF GAMING A16 FA607NUQ-RL050 AMD RYZEN 7-170 16GB DDR5 512GB PCIE SSD 6GB RTX4050 16" FHD+ 144Hz 90W FREEDOS
ASUS TUF GAMING A16 FA607NUQ-RL050 AMD RYZEN 7-170 16GB DDR5 512GB PCIE SSD 6GB RTX4050 16" FHD+ 144Hz 90W FREEDOS ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Yeni konular
-
-
Ülkemizde korsan içeriklere karşı bakış açısı iyice ılımlı hale geldi
- Hermione Jean Granger
-
-
-
-
-