O paraya temiz, klimasi airbagi olan, seni uzmeyecek bir araba alirsin. Bana kalirsa Renault, Fiat ve Toyota gibi araclarin disina cok cikma. Bu araclarda konfor o kadar olmasa da 100 bin liralik arabbasini dahi alsan sana sorun sikinti yasatmaz. Arabadan da anlamiyormussun. Macera aramaya gerek yok. Temiz Symbol, temiz Linea geliyor o paraya. Al bunlardan birini kafana takma gerisini. Biraz daha prestijli olsun Symbol'e Linea'ya binmek istemiyorum dersen de Corolla bak. Daha eski olur ama yine sorunsuz olur. Otomatik alma bu butcede.
Yine de bu tarz sorunsuz basit bir marka istemiyorum, manuel de istemiyorum otomatik olsun dersen alacagin arabayi iyi arastirman lazim. Arastirirsan yine hem otomatik hem de kendine gore bir araba bulursun bu butcede ama cok iyi arastir.
Linea veya Symbol alirsan eger o paraya temizini bulursun ve sanayi sorunun kalmaz. Sanayi arkadaslarin abarttigi kadar sorun yasayacagin bir mesele degil bu meselede. Tabii Mercedes, BMW, Peugeot falan almadigin surece. Toros, Broadway, Efsane Kasa Corolla, 2012 SuperB, 2009 Symbol, 2013 Elantra, 2023 Focus, 2012 Fiorino, 2023 Fiorino, 2016 Egea, 2015 C Elyesse, 2011 Symbol, 2011 Linea gibi araclar elimizden gecti. 2009 Symbol bagaja su almaya baslamisti onun icin sanayiye gidildi, Focuskaza yapti onun icin sanayiye gitti, Toros sanzimani dagitti 50 bine o yapildi, LPG ayarlari icin arada bir gitti. Aracin altina kaynak yapildi. Bunun disinda hicbir araba sanayiye gitmedi. Adam gibi araaba alirsan sorun yasamazsin.