Öncelikle yanıtınızı okudum fakat veri sızıntısı konusuna gelecek olursak bu devirde veri sızıntısı yaşamayan bir kuruluş olmak çok zor. Birazcık araştırma ile veri sızıntılarının çalışan kişilere atılan oltalama mailleri ya da mesajları yüzünden olduğunu ve çalışan kişilerin panelleri üzerinden gerçekleştiğini görebilirsiniz ki e-Nabız'dan bile aynı yöntemle bütün Türkiye'nin verileri çekildi.

Diğer sorunuza gelecek olursak de yıllarca Comnet Comnet diye övdüler önerdiler çok güvenilir dediler fakat bir gün ansızın adamlar bastı kaçtı ve yine o kişilere uygun fiyattan güzel paketler sunan ve gerek indirim gerek kurulum ücreti almamak açısından yine kucak açan şirket TurkNet oldu. Etkilenme konusuna gelirsek de BTK ne emrederse bütün sağlayıcılar buna uymak zorundalar.

Ayrıyeten söylediğiniz "peşin ödeme" sistemini TurkNet de sunuyor ve ek olarak 12 aylık peşin ödemeye indirim bile yapıyorlar.
Bahsettiğin BTK ne emrederse uymak zorundalara, BTK bu firmaların farkındaysa oluyor. Zaten büyüdüler kısmında ondan bahsettim. Netspeed BTK uyguladığı çoğu şeyde DNS değiştirerek geçiştirdim. Yani TT, Sansüronline veya KabloNET gibi DNS değiştirseniz de engeli aşamadığını bir durum olmadı. TürkNET'de eskiden böyleydi, ama büyüdü kısmı işte burada devreye giriyor. DNS tarafını da bu firmanın engellemeye başladılar. Belki bir el değiştirme falan olmuş olabilir.

Gereksiz savunmaya geçmişsiniz. Türk NET çalışanı mısınız?

Veri kaybı gayet önemli bir şey bu arada, başkaları yaptı bunda da ne olacak canım da malum partinin olaylara bakışı gibi olmuş. Bunu savunmak yerine hak verebilirdiniz. Kişisel düşünmeyin ama bu her yanlışın ayıbını örtme olayından genel tiksiniyorum.

Ayrıca Türk NET kucak açtı ile yukarıdaki sorumu destekler gibi oldunuz. Türk NET kucak açmadı sıkıntı fırsata çevirip reklamını yaptı. Sanırsınız beleş internet dağıtıyorlar. Lütfen dönüp yorumunuza bakın ya, siyasetçilerin halkın parasıyla halka bir şey yapıp üsten bakması gibi duruyor.

Son düzenleme:
Hayır çalışan değilim fakat insanların yanlış yönlendirilmemesi taraftarıyım. Tam tersi, siz Netspeed çalışanı mısınız? Ayrıyeten TurkNet ile gayet de DNS değişimi yaparak her türlü yasakları aşabiliyorum hiçbir engelleme yok. Herhangi bir engellemeye takılırsanız bile size taahhüt yapıp burada kalın diye zorlamıyorlar kapıyı açık bırakıyorlar ve başka yere gitmenize izin veriyorlar. Peşin ödeme yapsanız dahi kullandığınız ücretler hesaplanıp kalan günler iade ediliyor.

Hayır çalışan değilim fakat insanların yanlış yönlendirilmemesi taraftarıyım. Tam tersi, siz Netspeed çalışanı mısınız? Ayrıyeten TurkNet ile gayet de DNS değişimi yaparak her türlü yasakları aşabiliyorum hiçbir engelleme yok. Herhangi bir engellemeye takılırsanız bile size taahhüt yapıp burada kalın diye zorlamıyorlar kapıyı açık bırakıyorlar ve başka yere gitmenize izin veriyorlar. Peşin ödeme yapsanız dahi kullandığınız ücretler hesaplanıp kalan günler iade ediliyor.
İyiymiş o halde DNS çalışıyor. Dediğim gibi ben kendi gözlemlerimi yazdım. Yanlış yönlendirme yaptığımı düşündüğünüz bir şey belirttiniz. Veri kaybı ise halen orada duruyor. Buna da bırakın müşteri karar versin. Siyasetçi tarzı söylemler ile olayı yumuşatmayın rica ediyorum.

Tabii ki de, gayet seviyeli bir tartışma oldu. Veri kaybı konusunda da yumuşatma yaptığım bir yer yok çünkü yurt dışında bile gayet de büyük denilecek şirketler veri sızıntısı yaşıyorlar yani bu durum sadece bizim ülkemize has bir durum değil.

milenyumdan turknete aktarma yaptim. Milleni 2.5 gündür geçişe onay vermedi. Wp'den yazıyom sallamıyorlar ayın şeyi söyleyip duruyorlar. Onay verseler modem kul. adı şifreyi alıp hemen bağlanacağım da.. Muhtamelen faturamı ödememi bekliyorlar ama çok beklerler.

1744795633167.webp

Milenyumdan TurkNet'e aktarma yaptim. Milleni 2.5 gündür geçişe onay vermedi. Wp'den yazıyorum sallamıyorlar ayın şeyi söyleyip duruyorlar. Onay verseler modem kul. Adı şifreyi alıp hemen bağlanacağım da. Muhtemelen faturamı ödememi bekliyorlar ama çok beklerler.

Eki Görüntüle 141091

Maalesef bu şekilde müşterisini umursamayan ve kafaya takmayan şirketlerden hizmet almaya da devam edenler var.

Bu arada Netspeed sağlayıcısının web sitesinde bir detayı fark ettim "Ultimate fiber 100 kampanyası" adı altındaki paketin fiyatı "Bu fırsatı kaçmaz! Tüm vergiler dahil, ayda sadece 329, 90₺" olarak görünüyor fakat biraz aşağı kaydırıp "tarife ve kampanya avantajları" bölümünü açtığımda ve "fiyatlandırma detayları" kısmını okuduğumda "müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 449.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir." kısmını gördüm. Yani evet uygun fiyatlı görünüyor fakat 4. aydani itbaren TurkNet ile aynı fiyata geliyor.

milenyumdan turknete aktarma yaptim. Milleni 2.5 gündür geçişe onay vermedi. Wp'den yazıyom sallamıyorlar ayın şeyi söyleyip duruyorlar. Onay verseler modem kul. adı şifreyi alıp hemen bağlanacağım da.. Muhtamelen faturamı ödememi bekliyorlar ama çok beklerler.

Eki Görüntüle 141091
Ne durumdasınız hocam

Milenyumdan TurkNet'e aktarma yaptim. Milleni 2.5 gündür geçişe onay vermedi. Wp'den yazıyorum sallamıyorlar ayın şeyi söyleyip duruyorlar. Onay verseler modem kul. Adı şifreyi alıp hemen bağlanacağım da. Muhtemelen faturamı ödememi bekliyorlar ama çok beklerler.

Eki Görüntüle 141091

Hayırlı olsun hocam sanırım işlemleriniz tamamlandı :)

Son düzenleme: