Bütçe
Maksimum 450 TL

14742

Uzman
İyi akşamlar,

Excalibur G870 laptop kullanıyorum, yaklaşık 1 yıldır bakımını yapmıyorum ve sıcaklığı 35 W'da 85-90 dereceye kadar çıkıyor. Kartımda son 300 TL kalmış, kalan o parayla da eğer termal pad falan varsa öneri isteyecektim. Var mı öneriniz? Üzerine taş çatlasın maksimum 150 TL daha çıkabilirim.

PTM 7950. Yurt içinde bulabilir misiniz emin değilim ama Temu ülkede depo açtığı için belki Temu'dan alabilirsiniz.

Son düzenleme:
@14742, biraz daha çıkmanız gerekiyor. Eğer çıkabilirseniz bunu öneririm. Bir çok cihaza farklı dönemlerde uyguladık. Rahatlıkla alabilirsiniz.

Öneri içiin teşekkürler. Almışken etkili bir şey alayım o zaman.

Hocam bir de bildiğiniz üzere bu G870 serisinin soğutma bloğu çok garip yani fanlar bitişik falan daha önceden başka laptoplara macun sürmüştüm ama söz konusu bu cihaz ve yapacağım uygulama termal pad olduğu için gözüm korkmuyor değil. Elinizde böyle rehber niteliğinde konu veya video var mıdır?

Son düzenleme:
@14742, uygulaması zor bir şey değil gözünüz korkmasın. Kaynak ufak araştırmayla bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Şu konuya da bakabilirsiniz.

@14742, uygulaması zor bir şey değil gözünüz korkmasın. Kaynak ufak araştırmayla bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Şu konuya da bakabilirsiniz.
Çok teşekkür edeirm yardımlarınız için. Hallederim muhtemelen ya. Kilosu 100 lira olan macunu kullanan servise vermekten iyidir kendim yapmam.